YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %0,26
  • BIST
    %0,80
Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Bugüne Kadar 600 Kişiyi Umre'ye Gönderdi

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Bugüne Kadar 600 Kişiyi Umre'ye Gönderdi

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmeti yapan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, fabrikalarında çalıştırdığı işçiler, işçi eşleri başta olmak üzere Kuran Kursu öğrencileri ve hocalarından bugüne kadar 600 kişiyi Umre için kutsal topraklara gönderdi.
01042015umreYozgat’a bir ilahiyat fakültesi, iki cami ve külliye, okullar, kuran kursları, müftülük binası, lojman ve okullara akıllı tahta ile projeksiyon gibi destekler sağlayan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, fabrikasında çalıştırdığı işçiler, işçi eşleri ile başarılı Kuran kursu ve ilahiyat fakültesi öğrencileri, Kuran kursu hocalarını da fırsat buldukça Umre’ye gönderiyor. 102 kişi dün olmak üzere bu yıl içerisinde 250 kişiyi Umre’ye gönderen İş Adamı Şahin, bugüne kadar 600 kişiyi hiçbir karşılık beklemeden kutsal topraklara gönderdi.
102 Kişiden oluşan işçi eşi, kuran kursu hocası ve öğrencilerini Umreye dualarla yolcu eden Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, amacının doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek olduğunu belirterek, “Bizler elimizden geldiğince ilimize, ilçelerimize ve köylerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Devletimizin el uzatamadığı yerlerdeki boşlukları biz iş adamları olarak doldurmaya çalışıp, devlet vatandaş işbirliği ile halkımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Yozgatlı bütün iş adamlarını da doğduğu topraklara hizmet etmeye davet ediyorum” dedi.
Şahin, “Peygamber Efendimiz (SAV) ‘İşçinin ücretini, alın teri kurumadan ödeyiniz’ buyurarak, işçiye ve insana verilen önemi belirtmiştir. Fabrikada çalışan işçimizin birçoğu kutsal topraklara gitmek istiyordu. Fakat maddi açıdan durumları buna el vermiyordu. Biz de onların bu istek ve arzusunu yerine getirdik. Daha sonra da işçilerimizin eşlerini, KuranKursu ve İlahiyat Fakültesindeki başarılı öğrencilerimizi gönderdik. Bu hem işçilerimizi hem de öğrencilerimizi motive ederken, öğrencilerimiz derslerine daha fazla yoğunlaşıyor ve başarılarını artırıyor” şeklinde konuştu.
Yerköy ilçesine yeni yapılan Kuran kursu’ndan sonra Kale Mahallesinde de bir KuranKursu yapacağının müjdesini veren Şahin, Allah kısmet ederse 2017 Yılı içerisinde de birKuran kursu da Şefaatli ilçesine yaptıracağını sözlerine ekledi.
Yozgat Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, yaptığı hizmetlerden dolayı İş Adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti. Eroğlu, “Bütün insanlarımız kutsal topraklara gitmek istiyor ancak bir çoğu maddi imkansızlıklardan dolayı gidemiyor. İş adamımız Bilal Şahin, çok güzel bir hayra vesile olarak çok sayıda vatandaşımızı kutsal topraklara gönderiyor. İş adamımıza teşekkür ediyorum inşallah bu davranışı diğer iş adamlarımıza da örnek olur” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji