YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Hafızlık Eğitimi Alan Öğrencilerine Bisiklet Hediye Etti

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Hafızlık Eğitimi Alan Öğrencilerine Bisiklet Hediye Etti

yozgatli-hayirsever-is-adami-bilal-sahin-hafi-8711038_o
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Gedikhasanlı Kutbu Cihan Mehmet Şakir Efendi HafızKuran Kursunda eğitim gören öğrencilere bisiklet hediye etti.
Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, kendisi tarafından Gedikhasanlı Köyünde yaptırılan Kutbu Cihan Mehmet Şakir Efendi Hafız Kuran Kursunda eğitim gören bütün öğrencilere Kur’an-ı Kerim öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla bisiklet hediye etti.
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Hz. Muhammed (S.A.V)’in, ‘Kur’an-ı güzel okuyan ve amel eden kişi şerefli ve saygılı olan katip meleklerle beraberdir.’, ‘Kur’an okuyunuz. Çünkü Kur’an, kıyamet gününde kendisini okuyanlara şefaatçi olarak gelecektir.’ hadislerini hatırlatarak, “Burada eğitim gören hafızlarımız inşallah Allahın kelamını öğrenip, daha sonra da başkalarına öğreterek yayacaklardır. Bizler de bu öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak, onların eğitimlerini devam etmeleri için elimizden gelen desteği veriyoruz. Öğrencilerimize Allah kelamını öğreten hocalarımıza ve burada eğitim alan öğrencilerimize, çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilere bisikletlerini teslim eden Hayırsever İş AdamıBilal Şahin’in oğlu Şevket Şahin, Kutbu Cihan Şakir Efendi’nin Yozgat’ın önemli manevi şahsiyetlerinden biri ve Şeyhzade Ahmet Efendinin hocası olduğunu belirterek, “Gedikhasanlı köyüne Şakir Efendi adına bir küllüye ve yatılı Kuran Kursu yapıldı. Hafız Kur’an Kursumuz geçtiğimiz hafta eğitime başladı. Öğrencilerimiz yatılı olarak burada hafızlık eğitimini sürdürüyor. Bizde burada Kuran’ı Kerim öğrenen çocuklarımızı hem Kur’an öğrenmeye teşvik etmek hem de boş zamanlarında bisikletle binip spor yapmalarını, eğlenmeleri sağlamak için birer bisiklet hediye ettik. Çocuklarımız çok mutlu oldur, inşallah bu yavrularımız burada hafız olarak yetişip, kitabımız Kur’an-ı Kerimi en güzel şekilde okuyacaklardır”. diye konuştu.
Bisiklet alan öğrenciler, kendilerine her zaman destek olan İş Adamı Bilal Şahin ve oğlu Şevket Şahin’e teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji