YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Örnek Davranış

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin Örnek Davranış

bilalsahinYozgatlı Hayır Sever İş Adamı Bilal Şahin, kendi adını taşıyan Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinden mezun olan öğrencileri ve ailelerini ağırlayıp, öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
2015-2016 Eğitim öğretim yılında Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler önce Bilal Şahin Külliyesinde mevlit programına katıldı. Daha sonra İş Adamı Bilal Şahin, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Yılmaz’a, öğretim görevlilerine, mezun olan öğrenciler ve ailelerine Yozgat Kraft Torba Fabrikası sosyal tesislerinde yemek verdi.
İş Adamı Bilal Şahin, yemek sonrası fakülteyi derece ile bitiren ilk dört öğrenciyi umre ve altın ile ödüllendirirken, diğer bütün öğrencileri de çeşitli hediyelerle ödüllendirip, ayrıca erkek öğrencilere cübbe ve sarık, kız öğrencilere ise ferace hediye etti.
Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Yılmaz, Yozgat’ın iklimi sert, yüreği mert, eli cömert, yiğidin harman olduğu bir yer olduğunu belirterek, “Hayırsever İş Adamımız Bilal Şahin bey’e bizlere göstermiş ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah geçmişlerine rahmet eylesin. Böyle mutlu bir günde uzaktan gelen öğrencilerimizin velilerini, çocuklarını burada misafir etti. Yozgat’ın misafirperverliğini gösterdi. Öğrencilerimizden isteğimiz Yozgat ile ilgili gittikleri yerlerde burada gördükleri küçük kusurlar varsa onları bize söylesinler, gördükleri memnuniyeti bu güzel tabloyu gittikleri yerlerde anlatsınlar, Yozgat ile irtibatlarını kesmesinler. Bugün öğrencilerim adına iş adamımız Bilal Şahin’e teşekkür ediyorum. Çok büyük bir memnuniyet duyduk, bizim yanınızda olması bizim için bir onurdur, bir gururdur” dedi.
İlahiyat Fakültesinin başarılı bir eğitim yılını tamamladığını hatırlatan Yılmaz, “Fakülte birincimiz üniversiteyi de ikinci olarak bitirmiştir. Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinin ileriki yıllarda daha güzel meyveler vereceğini ümit ediyorum” diye konuştu.
Antalya’dan gelen öğrenci velisi İsmail Çalgın, oğlunun bu yıl Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinden mezun olduğunu belirterek, “Ben ilk kayıt yaptırdığımda sadece iş adamının ismini duymuştum, ama bugün yakından tanıdım ve çok mutlu oldum . Dini ve İslami olarak yaptığı hizmetlerden dolayı, sadakayı cariye olarak bırakmış olduğu ilahiyat fakültesinde, evlatlarımız İslami bilgilerle yetişiyor, bundan sonra da yetişecek. Yaptırdığı cami ve diğer hizmetlerin den dolayı Cenabı Hak kendisine ahrette bunun mükafatını kat kat versin. Bizim evlatlarımız ömür boyu size dua edecek, sizden hizmetlerinizi artırmanızı, İslama daha fazla katkılar sağlamanızı diliyoruz ve kendisine çok çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’da, Yozgat’ta ilahiyat fakültesinin bu yıl ilk mezunlarını vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Fakültemizden ilk olarak 29 kişi mezun oldu. İlk mezun oldukları için bende onları onure etmek, ödüllendirmek istedim. Öğrencilerimizin ve ailelerinin Yozgat’tan mutlu ayrılmasını, Yozgat’ın misafirperverliğini göstermek için elimizden gelen çabayı göstermeye çalıştım. Bütün öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum, inşallah her şey gönüllerince olur. İnşallah nasip kısmet olursa bundan sonraki mezuniyet törenlerinde de bu programı sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler de kendilerini misafir eden ve ödüllendiren İş Adamı Şahin’e teşekkür etti.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji