YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
Yozgat’ta yapılması planlana hastanede sona gelindi

Yozgat’ta yapılması planlana hastanede sona gelindi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ta yapımı planlanan 470 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hiçbir eksiğin kalmadığını, geniş bir siyasetçi katılımı ile temel atma töreni gerçekleştireceklerini söyledi.
23072013ertugMilletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ta yapımı planlanan 470 yataklı hastane binasının yapımlıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.
Soysal, Yozgat’a yapımı planlanan 470 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi temelinin 15 Ağustos tarihinde atılması için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek; “Yozgat’a yapımı planlanan eğitim ve araştırma hastanesi Türkiye’nin örnek hastanelerinden bir tanesi olarak yapılacak. 15 Ağustos’ta açılışı planlıyoruz, lakin açılışa katılması planlanan Sağlık Bakanımız, TBMM Başkanımız, Başbakan Yardımcımızın durumları müsait olmazsa açılış tarihi biraz daha ertelenebilir. Ama onun dışında hastaneni yapımıyla ilgili pürüz kalmadı. İnşallah önümüzdeki süreçte hastanemizin temelini hep birlikte görkemli bir  törenle atacağız” dedi.
Bu yılın, Yozgat’ın sağlık alanında devrim niteliği taşıyan yatırımlara sahne olacağını vurgulayan Soysal, “Bu yıl ilimize ve ilçelerimize yapılacak hastane inşaatının temellerinin atılacak olmasıyla ilimize sağlık alanında önemli yatırım yapılacak. AK Parti, halkımızın partisidir. Biz halkımızın her alanda sağlıklı, huzurlu yaşaması için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul SOYSAL ve katkıda bulunan buroktarlara ve emeği ğeçen herkese teşekürler 470 Yataklı Hastanemiz Yozğat’a HAYIRLI OLSUN …

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji