YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %-1,14
Yusuf Başer,  'Nevruz  Bayramı Umut olsun!'

Yusuf Başer, 'Nevruz Bayramı Umut olsun!'

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Nevruz Bayramı’nı baharın müjdecisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü olarak tanımladı ve Nevruz münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında “Bu Nevruz umut olsun, gülen yüzlerin arttığı bir Nevruz olsun” dedi.
28032014baserMilletvekili Başer, Tarih boyunca dünyanın çeşitli bölgelerinde birçok devlet kurmuş olan milletimizin bu günlere eşsiz kültür hazinesi sayesinde geldiğini belirtti.
Başer, “Bu kültür hazinelerimizden biri de yüzyıllardır canlı tutularak kutlanan, baharın başlangıcı ve doğanın uyanışını simgeleyen bir etkinlik olan Nevruz’dur. Nevruz, baharın müjdecisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü dünyanın en eski ve en zengin barış ve dostluk bayramıdır. Türkiye farklı inançlara, dillere etnik köken ve kültürlere sahip insanların bir arada huzur içinde yaşadığı, farklı sosyolojik gerçekleri ve gelenekleri bünyesinde barındıran bir ülkedir. Farklılıklarımız ve çeşitliliklerimiz ülkemizin en büyük zenginlik kaynağıdır. Bu nedenle herkes kendi gelenekleri çerçevesinde nevruzu kutlayacaktır. Her vatandaşımızın etnik kökeni, dili inancı, siyasi görüşü ne olursa olsun bu milletin ayrılmaz ve eşit bir parçası olduğunun bilinciyle yarınlara güvenle yürüyeceğiz” diye konuştu.“Nevruz’un tahriklere ve çatışmalara değil umuda ve kardeşliğe kapı aralayan bir gün olarak kutlanmasını diliyorum” diyen Milletvekili Başer, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Nevruz’u; huzur, barış ve kardeşlik için yeni bir fırsat olarak karşılıyoruz. Güzelgünlerin müjdecisi kabul edilen bu günün, birlik-beraberlik ve toplumsal huzurumuzu artırmasına vesile olması dileğiyle,başta aziz milletimiz olmak üzere, müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm halkların Nevruz Bayramlarını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji