YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
15 Temmuz Şehitleri anısına 251 fidan toprakla buluştu

15 Temmuz Şehitleri anısına 251 fidan toprakla buluştu

>Başkentteki Yerköylüler Derneği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fatih Gama Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri ile birlikte 15 Temmuz Milli İrade Şehitleri anısına 251 fidanı toprakla buluşturdu.
Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Dernek Başkanı Mesut Kaya ve üyeleri, öğrencilerin fidan dikimine yardımcı olarak fidan dikim konusunda bilgilerde verdi
Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya, yaptığı açıklamada dernek olarak her yıl farklı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Başkan Kaya, “15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminde 251 vatandaşımızı şehit verdik. Onlar vatanı uğruna, demokrasiye sahip çıkma adına canlarını feda ettiler. Bizlerde bu aziz şehitlerimizin anısına, çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan’da böyle bir etkinlik düzenledik. Amacımız şehitlerimizin aziz hatırasının bu oluşturacağımız ormanlık alanda yaşatılması ve çocuklarımızın bu bilinçle yetişmelerini sağlamaktır. Şuan Belören Mevki Kent Ormanına 251 adet çam fidanı dikimi yaptık. Bu vesile ile dernek üyelerimize, öğrencilerimize ve değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Fidan dikim etkinliğine; Dernek Başkanı Mesut Kaya’nın yanı sıra Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Yönetimi, CHP ve MHP İlçe Yönetimi, Yerköylü işadamları STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji