YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
2011 Yılı Asfalt Sezonu Açıldı

2011 Yılı Asfalt Sezonu Açıldı

Köy-Des Projesi kapsamında 2011 yılı asfalt sezonu merkez Çalatlı köyünde düzenlenen törenle başladı.
30062011yolÇalatlı köyünde düzenlenen asfalt sezonunun açılış törenine Vali Necati Şentürk, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, İl Genel Meclisi üyeleri ve köylü vatandaşlar katıldı.
Kurban kesimi ve ilk asfaltın dökülmesiyle başlatılan 2011 yılı asfalt sezonunun açılışı sonrası bir açıklama yapan Vali Necati Şentürk, “Bugün itibariyle asfalt sezonumuzu açmış bulunmaktayız. Bilindiği gibi bu yıl asfalt alımı ve diğer hazırlıklarımızı mart ayı içerisinde başlatmıştık.
Kaymakamlara verdiğimiz talimat ile de tüm ilçelerimizde gerek hizmet alımı yoluyla gerekse kendi imkânlarımızla asfalt altı çalışmaları, yama çalışmaları ve sıkıştırma çalışmalarımızı aşağı yukarı tamamlamış durumdayız.
Bugünden itibaren eğer hava şartları müsait olursa asfalt çalışmalarımızı yaptığımız program gereğince 1 Eylül tarihine kadar sürdüreceğiz. Bu yıl 1’inci ve 2’nci kat olmak üzere toplam 567 kilometre yolumuzu asfalt yapmayı planlamış durumdayız. Bu planlanan yolun 347 kilometrelik kısmını hizmet alımı yöntemi ile kalan kısmını ise kendi imkânlarımızla tamamlayacağız.” dedi.
İl Özel İdaresinin diğer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Vali Necati Şentürk sözlerine “İl Özel İdaresi olarak köylerimize yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Bu yıl 110 köyümüzün daha kanalizasyon çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Bu 110 köyümüze de tamamladığımız zaman il genelinde tüm köylerimizin aşağı yukarı üçte ikisinin kanalizasyon sorununu çözmüş olacağız. İçme suyu olmayan köylerimizde de çalışmalarımız devam etmektedir.” şeklinde devam etti. 
İl Özel İdaresinin sadece yol, kanalizasyon ve içme suyu işleri değil sulama sistemleri, göletler, jeotermel çalışmalar ve daha birçok alanda yatırımları olduğunu söyleyen Vali Necati Şentürk, 2011 yılı asfalt sezonunun kazasız, belasız ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Vali Necati Şentürk, 2011 Yılı asfalt sezonu açılış töreni sonrası Yozgat Valiliği Toplantı Salonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Birim Amirleri ve İlçe Özel İdare Müdürleri katılımı ile bir toplantı düzenledi.
İl Özel İdaresinin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Vali Necati Şentürk katılımcıları kaynakların en etkili ve verimli şekilde kullanılması hakkında dikkatli olunması konusunda uyarırken herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini ve 2011 sezonunun başarılı bir sezon olacağını düşündüğünü belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji