YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
2011 yol bakım ve onarım işleri başladı

2011 yol bakım ve onarım işleri başladı

Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte Yerköy İlçe Özel İdaresi’ne bağlı ekipler köy yollarının yapım ve onarım çalışmalarına başladı.
19052011yolYerköy İlçe Özel İdaresi tarafından 2011 yatırım programı çerçevesinde yapılan Delice ve Kördeve köyleri yolunda, Yerköy İlçe Özel İdaresi ekiplerince 2011 yılı yol bakım-onarım çalışmaları başlatıldı.
Konu hakkında açıklama yapan İlçe Kaymakamı Bayram Gale, “İlçe Özel İdaresi tarafından 2011 yılı yol bakım-onarım çalışmaları başladı.” dedi.
Gale, “İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından başlatılan 2011 yılı yol bakım-onarım çalışmaları, 2 kamyon, 1 greyder, 1 silindir ve 13 kişilik ekiple İlçemiz Delice ve Kördeve köyleri yolunda devam etmektedir.
Bu mevkide devam eden yol bakım-onarım çalışmaları bitirildikten sonra 2. kat asfalt çalışması yapılarak tamamen kullanılabilir hale getirilecek ve diğer köylerimizdeki asfalt çalışmalarına geçilecektir.” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bahar Bu Eden Gale Kat Nbsp Yol

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Başkanım kaç yıldır Hastane kavşağı-Kale Mah. güzergahı neden asvaltlan mıyor? Bence öncelik ilçe içerisinde oraya verilmelidir? O yol Yerköy’ün yüz karası olmuştur. En azından yama yapılabilir…..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji