YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Adalet MYO Öğrencilere Proje Hazırlama Semineri

Adalet MYO Öğrencilere Proje Hazırlama Semineri

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası Ofis Başkanlığı tarafından, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilere proje hazırlama konulu eğitim semineri düzenledi
03012013myoUluslararası Ofis Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Böyükata tarafından verilen seminerde “Eğitimde proje fikri nasıl oluşur, nasıl geliştirilir” ve “Proje oluşturmanın önemi” hakkında bilgiler verildi.
Eğitim semineri ile ilgili açıklama yapan Uluslararası Ofis Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Böyükata, gençlerin girişkenliğini, topluma karşı duyarlılığını ve kendilerinin yapabileceği pek çok proje olduğunu onlara anlatmak, fark ettirmek için eğitim semineri yapmayı planladıklarını belirtti.
Doç. Dr. Böyükata, “Proje fikri nasıl geliştirilir, sosyal proje nasıl yapılır, bunun döngüleri, aşamaları ve teknik kısımlarını anlatmak; öğrencilerimizin Avrupa Birliği ve Gençlik Projelerine yönelik neler yapabileceklerini onlarla paylaşmak istedik. Gençlerimizin topluma karşı duyarlılık sahibi olması gerekiyor. Toplumda var olan birçok problemin kendileri tarafından çözülebileceğini öğrenmelerini istiyoruz. Toplumdaki problemleri bir proje şekline dönüştürüp, bunu hayata geçirebileceklerini fark etmelerini sağlamak amacıyla bu semineri düzenleyerek öğrencilerimizin projelere ilişkin bilgili ve daha bilinçli hale gelmelerini sağlamak istedik.” dedi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen seminere Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy, Yüksek Okul Sekreteri Oğuz Duydu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji