YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Ağaçlandırma için kollar sıvandı

Ağaçlandırma için kollar sıvandı

Yerköy İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen ağaçlandırma çalışmaları toplantısı İlçe Kaymakamı Bayram Gale tarafından gerçekleştirildi.
28022012agacYerköy İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen ağaçlandırma çalışmaları toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.
Yerköy Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen Ağaçlandırma çalışmaları konulu toplantıya, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Jandarma Üsteğmen M. Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Demirel, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kepir, İlçe Mal Müdürü Adil Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Saray Belediye Başkanı Mustafa Kılıçaslan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy katıldı.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ilçe kaymakamı Bayram Gale, “ Yerköy İlçemizde ağaçlandırma seferberliği başlatılacak, bu seferberlik çerçevesinde ilçemizde ne tür bir çalışma ve organizasyon yapacağımızı belirlemek üzere burada bulunuyoruz.
İlçemizde faaliyet gösteren kurumlar arasında ne tür görevler düşecek ve ne tür çalışmalar yapılacak onun için burada bulunmaktayız, öncelikli olarak İlçe kaymaklığı olarak ilçemizde bulunan kurumlara birer yazı yazdık ve kurum olarak ne kadar fidan ihtiyacınız var diye gerekli yazışmaları yaptık.
Kurumlararası yapmış olduğumuz yazışmalar sonrasında aşağı yukarı ilçemizde bu sene dikimi yapılabilecek fidan sayısı 10 bin’in üzerinde olacağı ortaya çıkmış durumda.
Belirlenen sayı doğrultusunda bizlerde bu fidanları nereye dikeceğimize karar vermek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Kurumların belirlediği yer tahsisleri sonucu nereye kaç adet dikilmesi gerektiğini belirledikten sonra fidanları Orman Bölge Genel Müdürlüğünden veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığından temin edeceğiz.
Orman Bölge Genel Müdürlüğünden veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığından temin edeceğimiz fidanların zayi olmaması için hem dikiminde, hem de dikiminden sonra korunması nasıl yapılacak ve hangi tür elamanlarımızı burada çalıştıracağız, bütün bunları burada değerlendirmek için toplanmış bulunmaktayız” dedi.
Gerçekleştirilen toplantıda, kurum amirlerinden 2012 yılı içerisinde dikilmesi planlanan fidan talep sayılarının güncellemelerini ifade eden Kaymakam Gale, Kurumların ağaçlandırma yapacakları alanları 15 Nisan 2012 tarihine kadar belirlemeleri gerektiğini kaydetti.
Gale, 2012 yılı içerisinde yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarının, Yazı İşleri Müdürlüğünün koordinatörlüğünde Özel İdare Müdürlüğü, Malmüdürlüğü ve Belediye Başkanlığı ile birlikte ağaçlandırma şenliği organizasyonu yapılmasının altını çizdi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji