YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Ağaoğlu “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor”

Ağaoğlu “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor”

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, belediyenin mevcut durumu, ilçe sorunları ve ilçe halkının merak ettiği birçok önemli konu hakkında basın açıklamasında bulundu.
07012010belediyeseslendiYerköy’e yapılan hizmetleri çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun biçimde gerçekleştirme gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ağaoğlu, “Yerköy’ümüz insanlarına insan gibi yaşanabilir bir şehir konumuna nasıl getiririz, bu gayretlerle bu güne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışmaya devam etmekteyiz” dedi.
      Ağaoğlu, “Belediyemizin yıllardır ihmal edilen hizmetleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz.
Yerköy’e yapılan hizmetleri çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun biçimde gerçekleştirme gayreti içerisindeyiz. Günümüz belediyecilik anlayışı çok farklıdır, bunun bilincinde ve şuurundayız.
Lakin ilçemiz belediyecilik hizmetleri, bunun çok gerisinde olduğunu göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerle paylaştık, ilçemizde yıllardır eksik olan bu hizmetleri kısa zamanda nasıl yaparız, Yerköy’ümüz insanlarına insan gibi yaşanabilir bir şehir konumuna nasıl getiririz, bu gayretlerle bu güne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.
Bir program dâhilinde kanalizasyon ve su şebekeleri yenilenmesi çalışmaları başlamak üzere, ilçemizin yedi mahallesinin yol çalışmaları bitmiş durumda.
Kapalı pazar yeri çalışması bitirilmek üzere, Belediye fırınında yaptırdığımız büyük tadilatla ekmek üretimine devam ediyoruz.
         2009 Yılı sonlarında 12 bin ağaç dikerek ilçemizi yeşille tanıştırdık. Dikilen ağaçların bakımı ve sulama işleri yaz boyunca devam etti. Geldiğimiz günden bu tarafa şehir suyu tamir ve onarımı ve su kesintilerine gerekli hassasiyet gösterdik. Geçen yıl 3 adet sondaj kuyusu açarak şehir suyuna takviye ettik. Önümüzdeki yıllarda içilebilir suyun Musabeyli barajından geleceğini bekliyoruz.
Yine halkımızın sağlığı düşünülerek hayvan kesim mezbahasını büyük bir tadilattan geçirerek hijyen bir ortamda hayvan kesimi yapılmasını sağladık.
         Büyük uğraşlar sonucu büyük ve küçükbaş hayvan pazarımız, yeniden yapılandırılarak modern ve standartlarına uygun hale getirilmiştir.
         Yine bizim dönemimizde büyük gayretlerimiz sonucu ilçemizi Yüksek Okula kavuşturduk. Temizlik hizmetlerine geldiğimiz günden itibaren çok önem verdik. Yeni yeni tedbirler alıyor, halkımızı temizlik konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz. 
         İş başına geldiğim günden beri ekibimle beraber belediye çalışanlarına çok önem veriyoruz. Söz verdiğim gibi çalışanların maaş ödemeleri her ay muntazam bir şekilde ödenmeye devam ediyor. Belediye de çalışmış olanların çalışanların KEY ödemeleri ödenmiştir. Belediyemizin diğer harcamaları ve borçları zamanında ödeniyor. Yani belediyemize mali disiplin ve idari disiplin içerisinde yönetmeye ve hizmet vermeye devam ediyoruz.
         Bu bağlamda halkımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi ile doğrudan ilişkili olan bu yeni hizmetler, yeni hizmet anlayışını zorunlu kılmaktadır. Yılardır ihmal edilen temel belediye hizmetlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra, ilçemize yeni ve güzel bir çehre kazandırmaya çalışmaktayız. Gerek çalışma prensiplerimiz, gerekse iki yıldır ilçemize yaptıklarımızın bunun en güzel göstergesi olduğunu düşünmekteyiz.
         Yerköylü hemşerilerimiz, belediyenin kapısının gerçek sahiplerine açıldığını görüp ilçemize bundan sonrada hizmetlerin devamının geleceğine inanarak mutlu olmaktadır.
         Hemşerilerimizi çağdaş, modern ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmalarımız devam edecektir. Halkımızın ve sivil toplum örgütlerinin bizlere desteği devam ettikçe, yeşil Yerköy’ü hep birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bir ilçe haline getireceğiz.
         Yerköy’ü layık olduğu konuma getirme çabamızda bizleri yalnız bırakmayan katkı ve desteğini esirgemeyen Yerköylü hemşerilerimizin yanımızda olduğunu biliyoruz.
          Belediye çalışmalarına desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Pazar Yeri

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Çalışmalarından dolayı Yerköy belediyesi ve tüm çalışanlarını kutluyorum.İnşallah Yerköyümüz hak ettiği noktaya gelecektir…

  2. sizlere teşekür eder saygılarımı sunar allah razı olsun sizden başkanım yerköy yerköy oldu

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji