YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Ağaoğlu okul ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor

Ağaoğlu okul ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor

Yerköy Belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu ve belediye meclis üyelerinin okul ziyaretleri tüm hızı ile devam ediyor
23012013agaogluYerköy Belediye Başkanı göreve geldiği günden belli farklı günlerde sürdürdüğü okul ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Yerköy Belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçe merkezinde bulunan ilköğretim ve lise okullarına ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Belediye Meclis Üyelerinden Muharrem Bircan ve İbrahim Tandoğan ile birlikte Atatürk İlköğretim Okulu müdürü ve öğretmenlerini ziyaret etti.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu gerçekleşen ziyarette, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle görüşerek okullardaki eksiklikleri öğrenip, neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Yerköy Belediyesi olarak eğitim ve öğretime önem verdiklerini belirten Başkan Ağaoğlu, düzenlediği bu ziyaretler ile okullardaki eksiklikleri ve neler yapılabileceği hususunda bilgi alışverişinde bulunduğunu belirterek “Haftanın belirli günlerinde ilçemizde bulunan okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek, onlarla tek tek görüşüp okullardaki eksiklikleri konuşup neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuyoruz.
Yerel yöneticiler olarak öğrenci ve öğretmenlerimizin en iyi ve kaliteli eğitimi alabilmesi için çalışıyoruz.”dedi.
Ziyarette Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Genç ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Belediye Meclis Üyelerinden Muharrem Bircan ve İbrahim Tandoğan’a teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji