YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Ağaoğlu, “Yapılan protesto, Yerköylüler tarafından yapılmadı”

Ağaoğlu, “Yapılan protesto, Yerköylüler tarafından yapılmadı”

Yerköy Belediye Başkanı ve Sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Cuma günü Şehit Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız’ın cenaze töreninde yapılan protestoların Yerköylüler tarafından yapılmadığını ifade etti
29082012baskanYapılan protestoların Yerköylüler tarafından yapılmadığını belirten Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy ilçemizde, bir gün önceden Yerköy düşmanları tarafından organize edilen bu olay edepsiz bir tutum sergilemiştir.”dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Yerköy’de faaliyet gösteren oda başkanları, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız’ın cenaze töreninde yapılan protestoların yanlış olduğunu belirttiler.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Yerköy’de faaliyet gösteren oda başkanları, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Yozgat milletvekillerin, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız’ın cenaze töreninde ilçe halkı tarafından yuhalanmadığını, diğer il ve ilçelerden gelen vatandaşlar tarafından yuhalandığını belirtiler.
Ağaoğlu, “Şehidimizin cenazesinde gösterilen bu tepki Yerköy İlçe halkımız tarafından değil, şehidimizi cenazesine diğer il ve ilçelerden gelen ve şehit cenazesini rant gözü ile gören bazı protestocular, ilçemizin adını lekelemek için böyle bir harekete başvurmuşlardır.
Hizmetten nasibini almayan, bölücü örgütün emelleri doğrultusunda hareket eden bir avuç çapulcu ve provokatörlerin yapmış olduğu bu hareketin bedelini, aklıselim Yerköylü hemşerilerim, gereken cevabı ve tepkisini sandık başında verecektir.
Benimle aynı düşüncede olan sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek bu protestonun ilçe halkı tarafından yapılmadığını, şehit cenazesini ve siyasi egolarını tatmin etmek isteyenler tarafından yapılmış bir protestodur.
Bu anlamda, bizler Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve diğer milletvekillerinin katılımları ile gerçekleşen Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın cenaze töreninin siyasi propaganda aracı olarak kullanıldığını bu tür provakatif olaylar kullananların Yerköy ilçe halkının olmayacağı konusunda sonsuz inancımız vardır.”dedi.
Şehit cenazesinde, yaşanan olayların Yerköy halkına meal edilmeyeceğiniz vurgulayan sivil toplum kuruluşları, “Yerköy İlçemiz bu zamana kadar bu vatan toprağı için çok evladını şehit vermiştir. Şehidimiz, sadece Yıldız ailesinin değil, Yerköy’ün şehididir. Bu anlamda, Şehidimizin töreni için Yerköy İlçemiz teşrif eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ beyin yuhalanma olayı Yerköy ilçe halkı tarafından yapılmamıştır. Bu durum siyasi rant peşinde koşan kendini bilmezlerin oyunudur.” ifadelerinde bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ne zamandan beri insanların tepki vermeleri edepsizlik olmuş..Ne olacak yerköye ceza mı verilecek.Zaten cezalı değilmiyiz..En büyük cezamız senin gibi bir belediye başkanına sahip olmak.İnsanlar sizi eleştiremez , laf söyleyemez,dokunamaz, protesto edemez .nedir bu allah aşkına siz ilah değilsiniz, kutsal değilsiniz , haddinizi bilmelisiniz.

  2. ben yuhladım 23 yaşındayım 23 yıldır yerköyde yaşıyorum birşeylerı ört bas etmeyin kendısını yılların ülkücüsü olarak tanıtan belediye başkanı eski günlerini unutma…demokratık haklarımızı kullanıyoıruz ağzınızı açacaksanız açacak çok şey var…onlara açın…YERKÖY halkı ağzını açamazmı ya konuşamazmıyız bızım duşuncelerımız yokmu ne sanıyorsunuz siz bizi…

  3. bende oradaydım ve yapılan müslümanlığa yakışmıyordu. tepki gösterilecek yer orası değildi. kaldı ki orada tepki gösterenler tepki için değil siyasi duruşlarını gösterdi, yani tepki samimi değildi. elleriyle ülkücü işareti yapıp 10-15 arası liseli cahil genç ile bakan dışarı demek tepki değildir. tepki mecliste yapımalı…

    • yaşım 23 elımle siyasi bır işaret yapmadım…kimse şehit cenazesınde bu olaylar yaşansın ıstemezdı..siyasetçiler şehit cenazelerinde değilde normal halka ınebılse keşke..sonra seçimlerde bırde unutmamak gerek seçimlerde halka gelır hepsi…ha birde 70 yaşlarında bırde amcam vardı tepkı koyan ( galıba yası küçük gösteriyordu biz anlayamadık meğer on yaşlarında imiş ) arabalara yürüyen…yerköyde kaç şehit kaldırıldı kımse böyle tepkı koymadı demekkı bıçak kemiğe dayanmadı kırmış geçmiş artık herkes bunun farkına varmalı..kınama ıle bırsey olmaz olmuyorda…

  4. tepki yapanlardan biride bendim 20yaşındayım liseli genç degilim.ayrıca tepki yapanlar arasında 75 yaşında bi de amcam vardı tepki yapılacak yerde orasıydı başka yüzünü gördügümüz yer yoktu…

  5. üç beş kendini bilmez yaptıklarını birşey sanıyorlar.ey akılları yetmez aklı kıt insanlar siz oraya şehit cenazesi için gidiyosunuz artistlik yapmaya değil sanki sahnede tarkan var onu alkışlayıp ıslıklıyosunuz..güya duyarlı türk gençlerisiniz.sizin daha bi şehide saygınız yok ki.ora siyaset yapılacak yer değil..siyasetini git miting meydanında yap..yerköylüyüm diye bi de övünürsünüz siz önce yerköylü olmaya layık olun .

  6. Resme bakıyorumda resimde kimse yok. Başkanın boş odasını çekmişler. Acaba resimde adam olmadığı içinmi bana öyle gözüküyo 🙂

  7. arkadaşım müslümanlıga neyin yakışıp yakışmadıgını iyi araştır,orda toplum olarak tepkisini ancak o şekilde verdi yerköylüler,ne yapsaydılar hainler gibi eline silahmı alsalardı yerköylüler,hükümet üzerine düşen görevi yaptıda yerköylümü yanlış yaptı terör ve uzantısı siyasilere bu imkanı veren alp iktidarı degilmi…??? yerköylü oyunu örgütle pazarlık yap diyemi verdi….54 sakarya senin evinin önüne şehit cenazesi geldimi…sen git bu agızla şehit karısına evladına anasına babasına bi konuş bakalım cevap görrr…ülkülere dil uzatacagına töröre ve yandaşlarına bu rezaleti yaşatanları eleştir müslümanlık kimsenin tekelinde degil bizler akp hükümeti gelmeden öncede müslümandık galübeladan beri elhamdüllillah müslümanız,akp,le müslüman olanlar akp gittikden sonra merak ediyorum hangi dinin yandaşı olacak bilinsinki yeryüzünde tek gecerli din İSLAM dini….meclisde tepkiyi hükümet verdide milletmi veto etti yagmaladıkları yerleri yiyenler ceza almasın diye kanun degiştirmeye gücü yeten hükümet teröre neden care bulamıyorda bir avuç iti azdırıyor bdpli,ler hükümete boşbakana hergün hakaret ediyor neden cevabı verilmiyor daha yazacak coooook şeyler var ama anlıycak kişi nerde elbet millet bu rezaleti bir gün anlıyacak,yerköylüyü başkası gibiymiş gibi lanse edenlerede yerköylü sandıkda cevabını verecek

  8. Ben yerköylüyüm yerköylü olarak yapılanları hoş görmedim hele belediye başkanına yapılanları hiç hoş görmedim çünkü başkanın hizmetlerinden dolayı kendisine saygı duyuyorum. saygı duyulacak bir kişi olduğu için saygı duyuyorum çünkü yerköyün büyük sorunları halleden başkana saygı duyulur hörmet edilir. Yerköyün büyük sorunları alt yapı sorunları idi çözdü personelin maaş sorunu idi çözdü belediyenin borçları idi çözdi bu kişiye ne yapılır saygı duyulur. ben daha önce belediyede çalışıyodum maaş alamadığımızdan dolayı başka kuruma geçiş yaptım bu acıyı ben bilirim eczaneden aspirin almadığımız günleri ben bilirim. Marketten jilet alamadığımız günleri ben bilirim ben yaşadım bu kşiye saygı duyulur yuhlanmaz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji