YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Ağaoğlu, “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildi

Ağaoğlu, “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildi

Türkiye geneli yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından hazırlanan “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anket çalışmasında; Yerköy Belediyesi “Yol ve Ulaşım Hizmetleri” kategorisi anketinde birinci seçildi
12072012beldulasimTürkiye geneli yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 4’üncüsü gerçekleştirilen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” adı altına açılan anket çalışmasında, Yerköy Belediye başkanlığı “Yol ve Ulaşım Hizmetleri” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleşen ankette birinci olan Yerköy Belediye Başkanlığına 14 Temmuz 2012 tarihinde ödülü takdim edilecek.
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından kamuoyuna duyurulan anket sonucunda şu ifadelere yer verildi; ”Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anket çalışmasında. Yol ve Ulaşım Hizmetleri kategorisinde Yılın Başarılı Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu Seçilmiştir. Temmuz Ayında gerçekleştirilecek olan ödül törenimiz de Başkan Ağaoğlu’na hediyesi takdim edilecektir.
Günümüzde Belediyeciliğin tanımı ve kapsamı her geçen gün değişmekte. İhtiyaç ve beklentiler. Giderek artıp çeşitlenirken, sorunlar da aynı oranda artmakta. Bu ortamda yönetmekte oldukları bölgelerini bir adım daha ileriye taşımak, karşılaşılan sorunları çözmek amacıyla üretilen projeleri desteklemek büyük önem taşıyor. İşte bu kapsamda, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi olarak belediye başkanlarımızı takdir ve teşvik etmeyi, projeleri örnek teşkil edecek biçimde tanıtmayı amaçlıyoruz.
Bu kapsamda Türkiye genelini tüm belediyelerimizin uyguladıkları ya da uygulamakta oldukları projelerin değerlendirildiği anketimiz tamamlanmış ve Yılın Başarılı Belediye Başkanları okuyucu ve takipçilerimizin kullandığı oylarla belirlenmiştir.
Bu anlamda, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yol ve Ulaşım Hizmetleri” kategorisinde Türkiye birincisi olmuştur. ”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Anket Takdir Temmuz Ya Yerel

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. GALİBA SAKA OLMALI. YADA DALGA GEÇİYORLAR. YERKÖYUN NERESİ DUZGUN HANGI YOLU. TOZDAN ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR.

  2. Bilemiyorum ama ben hafta sonu yerköydeydim. neydi o rezalet rezaleti geçtik, bu haber de ne böyle.. bu başka bir rezalet bence haber yapmak için haber yapmayın yanlışa ortak olmayın.be belediye başkanı olsan herhelde yerköy bu duraunda iken o ödülü almazdım.saygılar lütfen sorumlu habercilik..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji