YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Ağaoğlu’ndan Öğrencilere Çeyrek Altın

Ağaoğlu’ndan Öğrencilere Çeyrek Altın

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciyi ödüllendirdi
29042013ceyrekYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde resim yarışmasında dereceye giren öğrenciye Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, çeyrek altın hediye etti.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Resim” yarışmasında dereceye giren Münevver Durak adlı öğrenci çeyrek altın takdiminde, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz ve Şehit İbrahim Yıldız İlkokulu Müdürü Erdal Ünal hazır bulundu.
Çeyrek altınla ödüllendirip, başarılarının devamını dileyen Başkan Ağaoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren Münevver Durak yeğenimiz, yarışmada gösterdiği yoğun ilgi onu bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha ispatlamış bulunmakta.
Yerköy Belediyesi olarak resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
23 Nisan Hediye Milli Ndan

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji