YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Ağaoğlu’nun Miraç Kandili mesajı

Ağaoğlu’nun Miraç Kandili mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Miraç Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.
04062013agaoglu1Mesajında, “3 ayların içerisinde barındırdığı mübarek günlerden biri olan Miraç Kandili’ni kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Yüce Allah (c.c) tarafından alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)’nın, Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen ve varlığın özüne ve anlamına yolculuğu ifade eden İsra ve Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur.
Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız.
Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim.
Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili’mizin, sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor, tüm İslam Aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji