YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Ahmet Eroğlu güven tazeledi

Ahmet Eroğlu güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Çiçekdağı İlçe Başkanı Ahmet Eroğlu Çiçekdağı’nda güven tazeledi.
15022012mhpMHP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut İlçe Başkanı Ahmet Eroğlu güven tazeledi.
Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt ve teşkilatı, MHP Çiçekdağı Belediye Meclis Üyeleri, çevre ilçelerin parti teşkilatı ve Ülkü Ocakları temsilcileri, MHP Çiçekdağı İl Genel Meclis Üyeleri çok sayıda davetliler ve partililer katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet ve bütçe raporlarının okundu, siyasi konuşmalar ile dilek ve temennileri içeren konuşmalar sonrası, konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, ülkücülüğe sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.
Gerçekleşen seçim sonrası bir konuşma yapan Çiçekdağı İlçe Başkanı Ahmet Eroğlu 2014 yerel seçimlerine taşıyacak yönetimi oluşturduklarını ve yerel seçimler için çalışmalarını çoktan başlattıklarını ifade eden Eroğlu; kendisi ile birlikte yönetimde yer alan isimlere güvenen tüm partililere teşekkür etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji