YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
Ahmet Kepir, Başkentte Yerköylüler Derneğini Ziyaret Etti

Ahmet Kepir, Başkentte Yerköylüler Derneğini Ziyaret Etti

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkanını makamında ziyaret etti.
14022013kepirBaşkent Ankara’da yaşayan Yerköylüler bir araya gelerek aldıkları kararla “Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini” ziyaret eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Başkente yaşayan Yerköylülerin bir araya gelerek aldıkları kararla kurulan derneğe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Kepir, “Yerköylü kardeşlerimizin, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği kurmaları gurur verici bir durum.
Dernek Başkanı Mesut Kaya kardeşimizin önderliğinde gerçekleşen bu dernekleşme Yerköylülerin arasındaki dostluk bağını güçlendireceği gibi inanıyorum ki aralarındaki yardımlaşma ve dayanışmayı da pekiştireceğine sonsuz inancım var.
İnanıyorum ki başkanlığını üstlenen Mesut Kaya kardeşimiz kurmuş oldukları dernekle Çiçekdağı, Yerköy ve Yozgat’ın tüm ilçelerinden gelen gurbette memleket özlemi ile yaşayan tüm hemşerilerimize birer can yoldaşları olur” dedi.
Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya ise, “Üstlenmiş olduğumuz bu vazife ben ve arkadaşlarım, Ankara’da yaşayan Yerköylüler kimi toplantı ve etkinliklerde bir araya getirerek kaynaştırmak için de çalışmalarda etkin bir rol oynayacağız.
Derneğimiz Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli ve tüm gurbetlik çeken hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji