YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
Ahmet Kepir’e teşekkür plaketi

Ahmet Kepir’e teşekkür plaketi

Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan ve üyeleri, Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve Dernekler Büro Şefi Ahmet Kepir’e teşekkür plaketi takdim etti
22012012sehitYerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkanı İsmet Üstünkardeşler ve cami üyeleri Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve Dernekler Büro Şefi Ahmet Kepir’e makamında ziyaret ettiler.
Plaket törenine, Dernek üyeleri, Osman Ardıç, Bekir Sıddık Şahingöz, Ertuğrul Coşar, Ali Arık, Bekir Aşkın, Mustafa Şahin, Hüseyin Kıyıcı ve Kazım Şimşek’de hazır buldun.
Plaket takdim töreninde Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkanı İsmet Üstünkardeşler, “Gerek Şahsım olsun gerekse derneğimiz olsun, bizlerden hiçbir zaman emeğini esirgemeyen Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve Dernekler Büro Şefi Ahmet Kepir’e bir teşekkür borcumu bulunmakta. Ben ve üyelerimiz İlçemize kazandırılan bu caminin yapımında yardımlarını esirgemeyen Ahmet Kepir kardeşimizi teşekkür ediyoruz “dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ilcemize yaptırılan molla hüsrev camii inşaatında emegi gecen herkesden ALLAH razı olsun,müslüman aleminin yer yüzündeki sembolü olan camilerimizin yapımında emegi gecenlerden ALLAH razı olsun.ayrıca şehit aileleri dernek başkanımız sayın ahmet kepir ve yönetim kuruluna saygılarımı sunar tüm şehitlerimizi birkez daha rahmetle anıyorum şu mübarek günde rabbim bizleride şefaatlerine nail etsin.peygamber efendimiz(s.a.v) dünyayı dünyayı şereflendirdigi bu aziz günde tüm hemşehrilerimizinde mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce mevladan dilerim

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji