YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Aile Eğitim Programı Başladı

Aile Eğitim Programı Başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan “Aile Eğitim Programı” eğiticileri eğitim semineri, düzenlenen açılış töreni ile başladı.
06022012valiProgramın açılışına Vali Abdulkadir Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Şuayip Tunçal, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Hüseyin Aktürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ve kursiyerler katıldı.
Açılış programında ilk olarak Aile Eğitim Programı kapsamında ülkemizde sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin nasıl oluşması gerektiği ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt gösterimi yapıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz yaptığı açılış konuşmasında konu ile ilgili bilgiler verirken; “4-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, Yozgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde düzenlenecek olan seminere merkez ve 13 ilçeden farklı kurum ve kuruluşlarda görev yapan yaklaşık 120 kişi katılacaktır. Aile Eğitim Programı (AEP) Eğiticiler Eğitimi Semineri kapsamında kursiyerlere 5 farklı alanda 168 başlık altında hazırlanmış konularda, alanında uzman olan 4 akademisyen 2 doktor ve 1 avukat tarafından seminer verilecektir.” dedi.
Vali Abdulkadir Yazıcı ise yaptığı konuşmada ailenin huzurunun toplumun huzuru olduğunu belirterek; “Bugünkü toplantının konusu aslında Türkiye’nin geldiği noktayı gösteriyor. Bundan on onbeş sene önce aile eğitimi yapmadığımız gibi aile eğitiminin öneminin de farkında değildik. Ama şu an geldiğimiz noktada özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının müstakil bir bakanlık olmasından sonra aile eğitiminin önemli olduğu vurgulandı ve bu konuda da pratiğine geçildi. Konunun hem devlet hem de millet tarafından anlaşılabilir pozisyona gelmiş olması hasebiyle bu programın son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Devlet bu konuya el atmakta haklıydı çünkü ailenin huzuru toplumun huzurudur.
Bizim de temennimiz toplumumuzun huzur ve refah içerisinde yaşamasıdır. Bunu da verilecek eğitimlerle ve konu ile ilgili yapılacak çalışmalarla bizler sağlayacağız. Değerli arkadaşlar bu semineri çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor çünkü sizler gideceğiniz ilçelerinizde bu işin lideri, mimarı olacaksınız. Bu vesileyle şunu da belirtmek isterim ki Yozgat halkı masum, sade ve vatanseverdir. Bu insanlara hizmet etmek, doğru yolu göstermek inanın yapılabilecek en güzel işlerden birisidir. Biz bu şevk ve istekle çalışıyoruz, sizlerinde bu şekilde çalışmanızı istiyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji