YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
AK Parti Adayı Başer, Yerköy'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Adayı Başer, Yerköy'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Yozgat 3. sıra Milletvekili Adayı Avukat Yusuf Başer, Seçim çalışmaları kapsamında Yerköy ilçe esnafını ve köyleri ziyaret etti. Başer, halkın sorun ve isteklerini dinledi.
19052011baserEsnaf ziyaretinin ardından ilçeye bağlı köyleri de ziyaret eden Başer, köy sakinleri ile sohbet ederek AK Parti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başer, AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin içerde ve dışarıda itibarının ve saygınlığının arttığını vurguladı.
Başer, “AK Parti iktidarı ile ülkemizde her alanda son derece önemli gelişmeler yaşandı. Türkiye’de kaybolan istikrar ve güven ortamı AK Parti sayesinde yeniden kazanıldı. Amerika’da 2008 yılında başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan kriz bir salgın gibi tüm ülkelere yayıldı. Yanı başımızda Yunanistan ve diğer ülkeler hala krizle boğuşurken Allah’a şükür bu krizden en az derecede etkilenen, ülkemiz olmuştur. Gerek özel gerekse kamu yatırımları etkilenmeden devam etmiştir. ” dedi.
AK Parti’nin halkın partisi olduğunu ifade eden Başer, şunları söyledi: “Bizim partimizde asla sen şusun, sen busun diye ayrımcılık yoktur. AK Parti din, dil, ırk, mezhep ve görüş ayrımı yapmadan 70 milyonu kucaklayan ve herkese eşit davranan bir partidir. Bu yüzden halkımızda partimizi benimsediği ve kendi partileri olarak gördükleri için tek başına iktidara taşımışlardır.
Partimize olan güven hiçbir zaman eksilmemiş bilakis ilk günden beri artarak devam etmektedir. Köylümüze, esnafımıza, işçimize, memurumuza kısacası tüm vatandaşlarımıza ekonomik ve sosyal anlamda imkânlar yine AK Parti iktidarı ile sağlanmıştır. Vatandaşlarımızın alım gücü artmıştır. En basit örnek verecek olursak köylerimizde çiftçilerimizin olmazsa olmazlarından olan traktörlerin yüzde 80’i yenilenmiştir.
Memurumuz, işçimiz hatta asgari ücretlimiz AK Parti döneminde ev sahibi olmuştur. Bunları hiçbir kimse görmezden gelemez. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, batı ülkelerinin ve Ortadoğu’nun ülkemize bakış açısını değiştirmiş, ülkemizin saygınlığı artmıştır. Türkiye’mizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirerek itibarımızı yeniden kazandırmış ve söz sahibi bir ülke konumuna getirmiştir. İnşallah bundan sonra da Başbakan’ımızın önderliğinde bu çalışmalar, bu hizmetler artarak devam edecektir.
Bu vesile ile 12 Haziranda yapılacak milletvekilliği seçiminde sizlerin oylarınızı istiyoruz. ” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji