YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-1,37
AK Parti İlçe Başkanı Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı
24112012akpİlçe Başkanı Yavuz, mesajında, 21. yüzyıl dünyasında ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin her şeyden önce eğitimli bireyler sayesinde mümkün olacağına işaret etti.
Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi, “24 Kasım’ı, hep birlikte kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 21. yüzyıl dünyasında ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin her şeyden önce eğitimli bireyler sayesinde mümkün olacaktır.
Çocukların vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol oynayan öğretmenlerimiz bizlerin başımızın tacıdır. Yüce bir mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini yerine getirmektedirler.
Bu anlamda, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini Hürriyet ve bağımsızlık içinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için şefkat ve özveri ile fedakârlıklarda bulunan tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” en kalbi duygularımla kutluyor, bu uğurda şehit düşen, ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji