YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,33
  • ALTIN
    %0,95
  • BIST
    %0,28
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un Açıklaması

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un Açıklaması

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. 
3108201330yvuzBu yıl 91. yıldönümü kutlanılacak olan Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle sonsuza kadar hür ve bağımsız kalacağının, milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğinin teminatı olduğunu ifade eden Yavuz, “Milletimizin kadını ve erkeğiyle bir bütün olarak ortaya koyduğu var olma iradesinden doğan güçle, kahraman Türk ulusunun cesaret ve fedakârlığı tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimizi 30 Ağustos 1922’de Büyük Zafer’e ulaştırarak, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalacağı 30 Ağustos 1922 günü bütün dünyaya ilan edilmiştir.
Yüce Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milli mücadelemizdeki ruh, ülke ve millet sevgisi, dayanışma ve birlik anlayışının verdiği güçle bağımsız, lider ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Milletimizin ortaya koyduğu inancın eseri olan bu yüksek ruh ve şuur baki kalarak, bizleri ileriye taşıyacak güç ve cesaretle yolumuza devam etmemizi sağlayacaktır.
Zorluk ve yokluk içerisindeki milletimizin verdiği İstiklal mücadelesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atılmasını sağlayan bu anlamlı gün; bizlere bir kez daha Cumhuriyetimize hassasiyetle sahip çıkmamız gerektiğini, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamızın önemini hatırlatmaktadır.
Bu özel gün nedeniyle; Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, vatanımız için canını vermekten çekinmeyen şehitlerimizi, kahramanca ülkesini savunan gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Ak Parti Eden Yavuz

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji