YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Yavuz'un 10 Kasım Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Yavuz'un 10 Kasım Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 74. yılı dolayısıyla yayınladı
15092012akpTürkiye Cumhuriyetinin Atatürk’ün gösterdiği, muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat ettiğini ifade eden AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, ekonomik atılımlar yaptığını, dünya devletleri arasında sayılı bir mevkilere geldiğini belirtti.
Yavuz, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bıraktığı eserlerin önemini bir kez daha derinlemesine düşünüp hissetmekteyiz. Gelecek nesillere tanıtarak örnek başarılarını anlatıyoruz. Önemli liderler, bazen büyük icatlar gibi zor anlarda ortaya çıkarlar. Türk Milleti neredeyse bir avuç toprağının bile vatan olarak kendisine çok görüldüğü bir dönemde Atatürk’ü, Atatürk de Türk Milleti’ni ortaya çıkarmıştır.
Türk Ulusu, Ulu Önder Atatürk’ü hiçbir zaman unutmamış ve unutmayacaktır. Ulusumuz, ilke ve devrimlerine, düşünce sistemine ve Cumhuriyetimize her koşulda sahip çıkmaktadır. Atamızın mirası olan temeli tam bağımsızlık, ilke ve devrimlerine sahip çıkmak, Devletimizin birliği, Ulusumuzun varlığı için yaşamsal önemdedir.
Yurdumuzu işgal eden dünyanın en güçlü devletlerini yenmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşmanlarının bile saydığı büyük bir liderdir. Böyle büyük bir değere sahip olduğumuz için Türk ulusu olarak şanslıyız.
Milli ekonomiye, tarihimize, kültürümüze, tüm değerlerimize sahip çıkmak Mustafa Kemal’in yolunda olmak demektir. Yurdumuzun imarı ve kalkınması, halkımızın refah ve mutluluğu için yapmakta olduğumuz çalışmalarda yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir” dedi.
Yavuz, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olacağını, eserlerini yaşatmak için çalışacaklarını, Türk Ulusunun bağımsızlık savaşının önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ü sonsuza kadar yaşatmayı sürdüreceğini kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji