YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %-0,50
AKP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı, Başbakanla buluştu

AKP Çiçekdağı İlçe Teşkilatı, Başbakanla buluştu

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, AK Parti Grup Toplantısına davet ettiği Çiçekdağı İlçe Teşkilat üyelerini TBMM’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.
24022011akpAK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, Boğazevci Belediye Başkanı Hacı Kütük Öztürk, Köseli Belediye Başkanı Mehmet Sağlam, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Bulut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Eroğlu ve beraberindeki teşkilat üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile buluşarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
         Misafir heyet, Başbakan Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, AK Parti Genel Merkezine geçildi.
Yapılan toplantıda Çiçekdağı’na yapılan yatırımlar ve hizmetler değerlendirildi.
Değerlendirme, toplantısında yaklaşan seçimler ve teşkilat çalışmaları da masaya yatırıldı. Teşkilat mensuplarını dikkatle dinleyen Milletvekili Çalışkan, şunları söyledi.
Çalışkan, “İlimizin kalkınması ve gelişmesi için bu güne kadar birlik ve beraberlik içinde birçok yatırım ve hizmet gerçekleştirilmiştir. Tıpkı Kırşehir merkez ve diğer ilçeler gibi Çiçekdağı ilçemiz de tarihinde görmediği yatırımları iktidarımız döneminde almıştır.
TOKİ konutları, Anadolu Lisesi, Jandarma Binası, İlköğretim Okulları, Meslek Yüksek Okulu ilk akla gelen önemli yatırımlardır. Çiçekdağı ilçesi Mahmutlu Köyü’nde özel sektör tarafından başlatılan Jeotermal Sera yatırımı da bölgenin çehresinin değişmesi ve işsizlik sorununun ortadan kalkması için çok önemli bir başlangıç olmuştur. Çiçekdağı’n en önemli önceliklerinden biri olan yüksek öğretim yurdu içinde gerekli çalışmalar yapılmıştır. İnşallah 2011 yılı içinde 300 kişilik öğrenci yurdunun temeli atılacaktır.
Köylerimizi dolaştık. Köylerdeki hemşerilerimiz AK Parti iktidarında köylere yapılan hizmetlerden gayet memnun. Ama biz yine de köylerimizdeki hayat şartlarını daha da iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Tüm bu yatırım ve hizmetlerin hemşerilerimize en doğru şekilde anlatılabilmesi için siz teşkilat üyelerimize önemli görevler düşmektedir” dedi.
         Çiçekdağı İlçe Başkanı Hakanoğlu, AK Parti Genel Merkezinde yaptığı konuşmasında “Teşkilat olarak ev ev, kapı kapı gezerek hemşerilerimize her zaman ulaşıyoruz, ulaşacağız. Ülkemize ait, ülkemizin geleceğine ait derdimizi, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Çok şükür başımız dik. Utanacağımız, başımızı öne eğeceğimiz bir iş yapmadık.
Millete efendi olmak için değil, hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Tarafsız ve önyargısız bakan herkes AK Parti iktidarı döneminde ülkemize yapılan yatırımları takdir ediyor. Çiçekdağ ilçesi tarihinde her zaman sağduyulu hareket etmiş ve her zaman ülkesinin geleceğini düşünerek doğru yönde kararlı bir şekilde durmuştur. Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde de hemşerilerimin her zaman olduğu gibi doğrunun, çalışanın, üretenin ve ülkesinin geleceğini düşünenlerin yanında olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.
         Misafir heyet üyeleri AK Parti Grup Toplantısına katılmak ve Başbakanı dinlemekten oldukça memnun olduklarını belirttiler. Yine AK Parti Genel Merkez ortamında ilçe sorunlarını dile getirmekten mutlu olduklarını ifade ederek teşkilat olarak yaklaşan seçimlere hazır olduklarını belirttiler.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji