YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Akpınar Köyü Yağmur Duasına Çıktı

Akpınar Köyü Yağmur Duasına Çıktı

Türkiye geneli şiddetli geçen kış mevsiminin ardından baharın kurak geçmesinden endişelen Yerköylü çiftçiler, yağmur duasına çıktı.
01052012duaKış mevsiminde, kar ve yağmur yağışlarının istenen seviyede olmasına rağmen, hububatın yağışa en çok ihtiyacı olduğu bahar döneminin yağışsız geçmesi çiftçileri zor durumda bırakmasının ardından Yerköy İlçemize bağlı Akpınar köylüleri yağmur duasına çıkarttı.
Yerköy İlçemize bağlı Akpınar köyünde birlik ve beraberlik içerisinde, uygulanan geleneklerle yağmur duasına çıktı.
Akpınar köylüleri ve civar köylerden gelen çiftçiler, öğle namazı öncesi köy meydanında toplanan köylüler kıbleye doğru dönerek yağmur duası yaptılar.
Kısa bir açıklama yapan Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın “Akpınar köyü sakinleri tarafından hazırlanan yağmur duası için burada bulunmaktayız.
Akpınar köyümüze gelen, köy sakinleri ile birlikte civar köylerden yağmur duasına gelen misafirlerimizin duaları bizim için çok önemli” dedi.
Müftü A.İkbal Aydın’ın konuşması sonrasında yağmur duasına yapıldı. Yapılan yağmur duası sonrasında yağmur duası için alanda toplanan vatandaşlara yemekler ikram edildi.
Yapılan yağmur duasına Yerköy ilçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe müftüsü A. İkbal Aydın ve köylülerin katılımları ile gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji