YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Akülü Sandalye Sahibine Teslime Edildi

Akülü Sandalye Sahibine Teslime Edildi

3 Aralık Engelliler Günü Münasebetiyle Günışığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başlattığı “7 Bölgede 7 Akülü Sandalye” kampanyasıyla 7 bölgeden 7 ihtiyaç sahibi akülü sandalyelerine kavuştu.
05122013engelliGün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan “7 Bölgeye 7 Sandalye” projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan engellilere akülü sandalye dağıtıldı.
Dernek Başkanı Bahattin Karabulut, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel böyle bir projeye imza attıklarını söyledi.
Kısa sürede hayırsever vatandaşlardan topladıkları ufak meblağlarla akülü sandalye aldıklarını söyleyen Karabulut, “Gün ışığı derneğimizin onuncu kuruluş yıl dönümü münasebeti ve 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel oluşturulan projede 7 ilde 7 tekerlekli sandalye kampanyamızı başlattık. Kısa sürede ilçemizden belli bir meblağ elde ettik. Yerköy’de de  derneğimiz tarafından tespit edilen Nurcan Delioğlu ablamıza temin ettik. Diğer bölgelerde bulunan yani Bursa, Afyon, Yozgat, Osmaniye, Van, Samsun ve Batman’daki kardeşlerimizde o illerde bulunan arkadaşlarımız tarafından akülü sandalyeleri teslim edildi. 81 ilde de tekrar kampanya başlattık. İnşallah 22 Mayıs tarihinde de 81 ile sandalyeleri vermek istiyoruz” dedi.
Doğuştan yürüme engelli olduğunu söyleyen Nurdan Delioğlu ise “3 Aralık Dünya Engelliler gününde bana bu duyguyu yaşattıkları için dernek başkanı ve dernek üyelerine çok teşekkür ederim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Akülü sandalye sayesinde bir çok işimi daha rahat yapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji