YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Altınsoy, “Yozgat'a en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz”

Altınsoy, “Yozgat'a en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz”

Altınsay Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Altınsoy, Yozgat’ta hizmete açtıkları Ford Plaza ile en iyi en güzel hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.
30062011fordYerköylü iş adamı tarafından Yozgat Merkez’e, Altınsay Motorlu Araçlar A.Ş. Ford Plaza hizmete açıldı.
Yerköylü İş adamı Şinasi Altınsoy, 21 yılı aşkın bir süredir Yerköy ilçemizde Ford Bayiliği faaliyetini sürdürdüklerini belirtti.
Altınsoy, “Yozgat’ımız da, Sayarların işletmiş olduğu Ford Bayii olduğu için Yozgat’a bayilik açmamıştık. Fakat Sayarların bu işi bırakmasıyla ilde doğan boşluğu ildeki vatandaşlarımızın ilçeye gelmesi yerine biz Yozgat’a da bayilik açtık. ” dedi.
Yozgat-Ankara çıkışında, 2006 yılında Sayarların açtığı Ford Plaza’yı aldıklarını ifade eden Altınsoy, “Biz aile şirketiyiz. Birkaç ilde bayiliklerimiz var. İlimizden de Yozgat’a bayilik açılması yönünde müşterilerimizin talepleri oluyordu. Biz de Sayarların işletmiş olduğu, daha sonra bıraktıkları Ford Plaza’yı alarak burada hizmet vermeye başladık.
Şu an buranın eski çalışanlarından 21 işçimizin bizden önceki dönemde alacakları 27 bin TL alacaklarını ödeyerek kendi bünyemizde yeniden işe aldık. Bu işçilerimizin tamamı Yozgatlıdır. Plazamızda, sıfır araçların satışının yanı sıra her türlü ikinci el araçların da alımını yapıyoruz.
Bizim amacımız, 21 yılın vermiş olduğu güven ve tecrübe ile Yozgatlılarımıza en güzel şekilde hizmet vermektir. Bu vesile ile ilimizde Ford Bayiliğimizin hizmete başlamasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. “

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji