YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
“Amatör spor haftası” yürüyüşü düzenlendi

“Amatör spor haftası” yürüyüşü düzenlendi

Yerköy ilçemizde “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi.
02102013yuruYerköy Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde başlayıp, Kırşehir caddesi istasyon meydanında sona eren yürüyüş öncesi konuşan Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Sarıaslan, Spor Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde organize edilen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Yerköy’de de kortej yürüyüşü yapıldığını ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğünün insanlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettiğini söyleyen Sarıaslan, “Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve topluma yararlı olmaları yönünde tüm olanaklar seferber edilmektedir.
Ekim 6 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yerköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak 6 yüz tane öğrenci ile birlikte etkinliğimizi başlatmış bulunuyoruz. Daha sonra bu etkinlik çerçevesinde ilçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğünce badminton, voleybol, basketbol müsabakaları düzenlenecektir. Etkinlik çerçevesinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır” dedi.
Yürüyüşe, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörleri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Spor

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji