YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,13
  • BIST
    %-0,21
Anadolu Öğretmen Lisesi İçin Çalışmalar Başladı

Anadolu Öğretmen Lisesi İçin Çalışmalar Başladı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, 200 kişilik öğrenci pansiyonu, 24 derslik okul ve kapalı spor salonu için temel çalışmalarının başladığını ifade etti.
3108201330meb1İnşaat çalışmalarının, yüklenici firmalar tarafından başlandığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “100. Yıl mahallesinde yapımı başlayan 24 derslik Anadolu öğretmen lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve kapalı spor salonu inşaatlarının zemin etüt çalışmalarının ardından inşaat çalışmaları başladı.
Yapımına başlanan binalarımız kısmet olursa 2015–2016 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor ”dedi.
Anadolu öğretmen lisesinin, pansiyonun ve kapalı spor salonu binasının 39 bin metrekare alana sahip olacağını belirten Yavuz, 2015–2016 eğitim ve öğretim yılına eğitim ve öğretim yetiştirilmesini planladıklarını belirtti.
Hüyük ve 100. Yıl mahallesinde yapımları devam eden dersliklerin teslim edilmesi ile birlikte ilköğretim ve liselerde derslik sıkıntısının azalacağını ifade eden Yavuz, “İlçemizde halen devam etmekte olan okullarımızın inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçemizde ikili eğitim gören okullarımızın yükü hafifleyecektir” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sayın yavuz göreve geldiginiz günden itibaren çalışmalarınızı yakından takip ediyorum,memleketimizin yetiştirdigi ve memleketine hizmet eden güzel insan olarak örnek çalışmalarınızda başarılar diler ileriki çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim,inşaallah sizlerin sayesinde yükselen eğitim kalitemiz ülke hizmetine gelecek hizmet erlerinin başarılarıyla devam edecektir

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji