YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Arslan, Kaymakam Nursaçan’ı makamında ziyaret ettiler

Arslan, Kaymakam Nursaçan’ı makamında ziyaret ettiler

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve daire personeli, Çiçekdağı Kaymakam Muhammed Beşir Nursaçan’a teşekkür ziyareti.
09022013kaymakamİlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Şube Müdürü Ahmet Hamdi Ünal ve Okul müdürleri Çiçekdağı Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan’ı makamında ziyaret ederek, Çiçekdağı eğitimine katkılarından dolayı plaket sundular.
İlçe Milli Eğitim müdürü Halit Arslan “Çiçekdağı İlçe Kaymakamımız Muhammed Beşir Nursaçan, göreve başladığınız günden beri Çiçekdağı’n da eğitime çok büyük katkısı bulunmuştur. Bizlerle birlikte okullarımızı gezerek eksiklikleri tespiti konusunda yerinde incelemeler yapmıştır. Kaymakamımız yönetici ve öğretmenlerimize her zaman destek olduğu gibi okullarımıza 12 adet projeksiyon kazandırılmasından ve 800 öğrenciye giysi yardımında büyük emekleri vardır.
Çiçekdağı Kaymakamımız her zaman bize maddi ve manevi yönden destek vermiştir. Kendilerine bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi
İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan ise “Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, şube müdürü ve okul müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
İlçede geçici süreyle görevli olarak hizmet vermekteyim. Çiçekdağı ilçesinde uzun süreli görevli olsaydı eğitim öğretim ile ilgili çok büyük projelerim bulunmaktaydı.
Bazı velilerin çocuklarla ilgilerinin yok denecek kadar az olduğunu, çocukların bu yöndeki eksikliğini giderme görevini müdürler üstlenmiş durumda. Çok çalışkan bir Milli Eğitim müdürümüz ve ekibimiz bulunmakta. Bu anlamda Çiçekdağı ilçesinde çalışmaktan çok mutlu oldum.”dedi.
Gerçekleşen görüşmeler sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan’a eğitime katkılarından dolayı plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji