YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Yerköy Belediyesinin, planladığı 40 Kilometrelik (km) asfalt çalışması hız kesmeden devam ediyor.
24052013asfaltYerköy’de 40 kilometrelik yolun “Sıcak Asfalt” ile kaplanması çalışmalarına tüm hızı ile devam ettiğini belirten Başkan Ağaoğlu, ”İlçemizde yazın tozdan, kışında çamurdan kurtarmak için başlatılan asfalt çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.” dedi.
Haşim Kılıç mahallesinde bulunan, Yozgat caddesinin tamamını, Kırşehir, Belediye, Hamam, Hükümet Caddelerinin sıcak asfalt çalışmasının bir kısmının yapıldığını ifade eden Ağaoğlu yine aynı mahalle içerisinde bulunan diğer caddelerinde çalışmalarının yüklenici firma tarafından devam edildiğini ifade etti.
Çalışmalarının en kısa zamanda bitirileceğini belirten Ağaoğlu, “Yerköy Belediyemiz tarafından tamamlanan kanalizasyon şebekesi, içme suyu şebekesi ve yağmur suyu şebekesi yenilenmesine yönelik yürüttüğümüz üç aşamalı çalışma tamamlanmıştır. Çalışmaların tamamlanması ile asfalt çalışmalarında Haşim Kılıç mahallesinin yüzde 50’lilik alanı yapılmıştır.”
Asfalt çalışmaların ilk etabının Hamam Caddesinden başladığını, devamında Hükümet caddesi, Vatan caddesi, Belediye caddesi, Bedri Aydın caddesi, Bünyemin Gayretli caddesi ve Kırşehir caddesi ile yürütüldüğünü ifaden eden Ağaoğlu,  “İlçe merkezinde bilindiği gibi farklı noktalarda, tesviyeler yapılmakta, yapılan tesviyelerin ardından alt temel tabaka olarak, 10 santim yüksekliğinde çakıl malzeme sıkıştırıldıktan sonra üzerine minder tabaka ve en üstüne 5 santim yüksekliğinde aşınmaz tabaka dediğimiz asfalt yapılarak, yol yapımının tamamlanacağını, asfaltlama çalışmaları sonunda kaldırımların bordür ve üst kaplamasının kesme taş ile yapılacağını, hava ısısının asfalt kaplamaya uygun olduğu günlerde de üst iki asfalt tabakasının yapılarak,32 santim otoban kalitesinde asfalt yapılacak.
Yerköylülerin şunu bilmesini istiyorum, çalışma yapılan ana yollar ve bağlantılı ara yollar çalışmalar süresinde trafiğe kapalı olacak.  Biz bu hizmeti Yerköy’ün geleceği ve Yerköylüler için yapıyoruz, çalışmalar yapılırken Yerköylülerinde bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz.” dedi.
Seçimlerde vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye çalıştıklarının altını çizden Ağaoğlu, “Şu anda Yerköy şantiye halinde, bugün itibari ile yeni cami olarak bildiğimiz yani Molla Hüsrev cami önü orta refüj büyük bordür taşlarını ihaleyi alan şirket tarafından taşların orta refüje konmaya başlamış durumda kaldırım ve refüj çalışmalarına da başlatmış durumdayız.
Allah izin verirse Ramazana kadar çarşı merkezi yol, kaldırım çalışması ile Yerköy ün çehresi değişecek, Yerköylü hemşerilerimiz sabır ve metanetle beklediği hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. hayırlı olsun ve birde burdan gazeye sesleniyorum resimler hiç olmuyor her olayda sadece bir tane resim koyuyorsunuz bunu biraz genişletirseniz daha iyi olmazmı

  2. hayırlı olsun ve birde buradan gazeteye sesleniyorum resimler hiç olmuyor her olayda sadece bir tane resim koyuyorsunuz bunu biraz genişletirseniz daha iyi olmazmı

  3. ayrıca fotografları hangi yıldan kalma makine ile çekiyorsunuz. büyütsek bile gözükmüyor ayrıntılar. halit beyin dediği gibi tek fotograf koymak çok saçma. birden çok fotograf koyun. koskoca yerköye az kalıyor bu site malesef….

  4. Halit bey çok haklı biraz daha geliştirme üzerine gitmelisiniz daha çok resim olsun insanlarla yapılan röportajlar olsun biraz daha gelişme göstermelisiniz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji