YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,10
  • ALTIN
    %0,88
  • BIST
    %-0,24
Aşıklardan “İki saz iki söz” konseri

Aşıklardan “İki saz iki söz” konseri

Yerköy Halk Aşıkları ve Ozanları Derneği tarafından organize edilen “İki Saz İki Söz” belediye konferans salonunda Yerköylülerle buluştu
06052012sazYerköy Halk Aşıkları ve Ozanları Derneği tarafından organize eden “İki Saz İki Söz” adlı aşıklar konseri Yerköylülerini şiire ve türküye doyurdu
Yerköy Halk Aşıkları ve Ozanları Derneği tarafından tertiplenen “İki Saz İki Söz” halk konserine, Türk Eğitim-Sen Yerköy Temsilcisi Ferhat Yılmaz, Yerköy CHP ilçe Başkanı Sancak Yılmaz, Yerköy Ziraat Odası Başkanı Y. Bahri Yılmaz, Aydıncık Eski Belediye Başkanı Ahmet Demirel ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Halk konserinde açılış konuşması yapan âşık Hasan Kaplan, “Türkülerimizin orta Asya’dan beri süre gelen halkımızın acılarını, sevinçlerini duygularını dile getiren bir geleneğimizdir. Türkülerimize sahip çıkılması gerektiğini dile getirerek türküler özümüz sözümüzdür.”dedi.
Halk konserinde; halk ozanlarından Hasan Kaplan, Durak Şahin ve Yerköy Halk Aşıkları ve Ozanları Derneği Başkanı Kadir Öğren sahne aldı. Yerköylülerin yoğun ilgi gösterdiği “İki saz ikiz söz” halk konserinde, ozanların seslendirdiği türkülerle kah hüzünlendi kah eğlendirdi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji