YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Aslan Bozkurt’un teşekkür mesajı

Aslan Bozkurt’un teşekkür mesajı

MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri iftar sonrası teşekkür mesajını yayınladı.
01082013bozkurtRamazan ayında parti yönetiminin ve vatandaşın bir araya gelmesi için iftar yemeği düzenledikleri ifade eden Bozkurt, yoğum katılımdan dolayı katılımcılar teşekkür etti.
Her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde vatandaşları ve partililerin yoğun taleplerinde dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, ilçe teşkilatı ve il teşkilatların tam kadro katılmasının yanı sıra ilçe halkının katılımın fazla olmasının sevindirici olduğunu belirtti.
Bozkurt, “27 Temmuz 2013 Cumartesi günü geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar yemeğine bizleri kırmayıp davetimize, bizleri kırmayıp icabet eden başta Sayın Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Beye, MHP Kırşehir İl Başkanıma, Yozgat İl Başkanıma, İlçe Başkanlarına, Belediye Başkanlarıma, Belediye Meclis Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetimine, Yerköy’ümüzün bütün Sivil Toplum Örgütü Oda Başkanlarına ve yöneticilerine çok kıymetli ve saygı değer Yerköylü hemşerilerime, aziz dava arkadaşlarıma yoğun katılımlarından dolayı hepsine canı gönülden şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum.
Hepsinden Allah razı olsun diyorum. Kıymetli misafirler çok yoğun bir katılımdan dolayı illaki bazı eksik ve noksanlıklar muhakkak olmuştur. Bu eksikliklerden dolayı hepinizden şahsım ve teşkilatım adına çok özür diliyorum. Bu yoğun ilgi de inşallah milliyetçi hareketin gücünü ve iktidar sesini göstermektedir. Bu arada bizleri kırmayıp güzel tilaveti ve Kuran okumasıyla her zaman yanımızda olan Abdullah Yazılı hocama da şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle Yerköylü, Çiçekdağlı, Köselili hemşerilerimin önümüzdeki günlerde yaşayacağımız mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyorum. Cenabı Allah birliğimizi, dirliğimizi bu vatanın bölünmez bütünlüğünü korusun diyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji