YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Atatürk İlköğretim okuluna anlamlı ziyaret

Atatürk İlköğretim okuluna anlamlı ziyaret

Çiçekdağı Belediye Başkanı, Yerköy Özel İdare Müdürü ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yerköy Atatürk İlköğretim Okulu müdürü ve öğretmenlerini ziyaret etti
22012012denizÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Yerköy Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir Yerköy Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Genç’i makamında ziyaret etti.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Yerköy Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Yerköy ilçe merkezinde bulunan ilköğretim ve lise okullarına ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz gerçekleşen ziyarette, okul yöneticileri ve öğretmenler bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyarette Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Genç ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Yerköy Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’e teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji