YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,64
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %-0,50
Bacanak, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Bacanak, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Sekili Belediye Başkanı Halil Bacanak, Yerköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı müracaatı yaptı.
12102013bacanakAK Parti Yerköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk başvuru, halen Sekili Belediye başkanlık görevini yürüten Halil Bacanaktan geldi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a evraklarını teslim eden Bacanak, Sekili belediyesinin kapanması ile birlikte Yerköy belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu ifade etti.
AK Parti ilçe başkanı Yavuz ise hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Seçim bir yarıştır AK Partimize yapılan her bir müracaat o kadar hizmettir. Aday adaylarımızın müracaatları sonrasında adaylar konusunda parti genel merkezi ve genel başkan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karardır. Tüm aday adaylarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. HAYIRLI OLSUN BAŞKAN ADAYIMIZ…SONUNA KADAR BERABERİZ. SALMANLININ OYLARI YETER.

  2. Halil Bacanağın Ferhat yılmaz karşısında ne şansı var Allah aşkına dalga geçer gibi iş yapmayın arkadaş Kaptıracağız belediyeyi sonunda adam gibi birini bulun!

    • YERKÖY BELEDİYESİ ALINIRSA BİR TEK HALİL BACANAK İLE ALINIR. BÖYLE Bİ ADAYI YEDİRTMEYELİM LÜTFEN ARKADAŞLAR

  3. HALİL ABİ ANKARADAN SELAM İLE… BU MEŞAGGATLİ YOLDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM. SENİN GİBİ BELEDİYECİLİKTE TECRÜBELİ BİR BAŞKAN ANCAK DAHA İYİSİNİ YAPABİLİR. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUA İLE…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji