YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %0,36
Bahri Yılmaz güven tazeledi

Bahri Yılmaz güven tazeledi

Yerköy Ziraat Odası Başkanlığının başkanlık seçimi tek liste halinde Yerköy öğretmen evi binası’nda gerçekleşti.
10022011yilmazMevcut Başkan Yusuf Bahri Yılmaz dışındaki hiçbir adayın olmaması tek liste üzerinden seçime gidilerek Yusuf Bahri Yılmaz tekrar güven tazeleyerek Yerköy Ziraat Odası Başkanlığı 4 yıl daha Yılmaz’a emanet edildi.
Yerköy Öğretmen evi binasında yapılan seçim bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile divan teşekkül edilerek gelir ve gider hesaplamaları üyelere okunarak kapalı bir şekilde oy kullanma işlemine başlandı.
Üyelerin oy kullanmasını ardında sandık açılıp oy sayımına geçildi. Ziraat Odası seçim listesinde kayıtlı 65 üyenin 65 üyesi katılım gösterdi.
Kullanılan 65 oyun tamamını alan Yusuf Bahri Yılmaz yeniden Yerköy ziraat oda başkanlığına seçildi.
Seçim sonrası başkan Yılmaz şu açıklamada bulundu; “Yerköy ziraat odasına kayıtlı tüm delege ve çiftçilerimize teşekkür eder. Bu göreve tekrar bizi layık gördükleri için şükranlarımı sunarım. Çiftçilerimiz için daha gayretli çalışacağımı ve çiftçilerimizin sorunlarını dile getirerek çözüme kavuşturacağım.
Ben ve ekibim bu güvene layık olamaya çalışacağız. Bu seçimde kazanan çiftçilerimiz olmuştur. Buradan herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi 
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji