YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,27
  • BIST
    %0,75
Başer, Ağaoğlu'nu makamında ziyaret etti

Başer, Ağaoğlu'nu makamında ziyaret etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe teşkilatı toplantı sonrası Yerköy belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
10092013beledieeYerköy Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 40 kilometrelik yolun “sıcak asfalt” ile kaplanması çalışmalarında sona yaklaşıldığını ifade etti.
Ağaoğlu, “Yerköy ilçemiz 1945 yılında ilçe olmuş, ilçe olması nedeni ile o günden bu güne tam 68 yıl geçmesine rağmen Yerköy’de asfalt diye bir şey söz konusu değildi. Yerköy ilçemizde alt yapı çalışmalar sonrası başlatılan asfalt çalışmalarının startı verildi. Start verilmesi ile birlikte ilçemizde bulunan ana caddeler, ara caddeler ve sokakların birçok kısmı birinci kat asfaltı atıldı. Birinci asfalt atma çalışmaları sonrasında başlatılan kaldırım çalışmalar sonrasında ise sona yaklaşıldı. Şuanda sıcak asfalt çalışmasının ikinci katı yani koruyucu tabaka diye tabir edilen asfalt atılmaktadır” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ise, “Yerköy ilçemiz gün geçtikçe güzelleşiyor. Bizler AK Parti hükümeti olarak gerek Yerköy ilçemizde olsun gerekse diğer ilçelerimizde olsun belediyecilik hizmetin en iyisini ve en güzelini yapma konusunda belediye başkanlarımızla istişareler içindeyiz. Yarım kalan bir hizmetle değil yapılmış hizmetle anılmak istiyoruz. Ve bunu Yerköy belediyesi en iyi şekilde göstermektedir.
Yerköy ilçemiz yıllardır, gerek çamurdan gerekse tozdan hep şikâyetçi idiler ama şuan Allaha şükürler olsun ki bu sıkıntı ortadan kalkacak” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji