YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Başer, hükümet konağı inşaatını inceledi

Başer, hükümet konağı inşaatını inceledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 2011 yılında temeli atılan yeni hükümet konağı binasının inşaatını yerinde inceleyerek Yerköy ilçe kaymakamı Nevzat Şengök’ten inşaat hakkında çeşitli bilgiler aldı.
10092013kaymakaminsaatYerköy Hükümet Konağı binasının temelinin atılması ile birlikte yükselen yeni Hükümet Konağı inşaatının, yüklenici firma tarafından yapıldığını ifade eden Başar, “ Yerköy’de 2011 yılında temeli atılan hükümet konağı inşaatının tamamlanması ile birlikte ilçemizin farklı bir görünüme kavuşacaktır” dedi.
Yeni hükümet konağı inşaatının kaba işçiliğinin bitmesi ile ince işçiliğe geçtiğini ifade eden Başer, hükümet konağının ilçe halkının hizmete açılmasıyla birlikte tüm resmi dairelerin bir çatı altında olacağını Yerköylülerin ise bu konuda rahat bir nefes alacağını belirtti.
Başer, “1950′li yıllarda yapılan ve halen hizmet vermekte olan Yerköy Hükümet Konağımızın yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor. Senelerdir Yerköy halkına hizmet vermekte olan Hükümet Konağı artık işlevini kaybetmiş durumdadır. Bu güne kadar defalarca tamir ve tadilat geçirdi ancak yeni bir tadilatı kaldıramayacak hale gelmiştir. Eski kaymakamımız Bayram Gale beyin de çabaları ile inşaat çalışmaları başladı. İnşallah yeni yapılacak binada birçok kurumun bir arada ve daha verimli hizmet verecektir”
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve AK Parti Yerköy İlçe başkanı Ahmet Yavuz ile birlikte kaymakamlık inşaatı inceleyen Milletvekili Başer, kaymakam Şengök’te inşaat hakkında çeşitli bilgiler aldıktan sonra inşaat alanından ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji