YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,29
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %0,21
Başer, “Yerköy Hizmete Doyacak”

Başer, “Yerköy Hizmete Doyacak”

Yerköy’e AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve beraberindeki heyet Yerköy İlçemizde esnaf ziyaretinde bulundu
31012012baserAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve AK Parti İl Teşkilatı, Yerköy ilçe teşkilatı ile Yerköy İlçemizde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Gerçekleşen ziyarette, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatının katılımları ile gerçekleşti.
Ziyaretler sırasında, esnaflarımızın sıkıntılarını dertlerini dinlediklerini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başer, “Yerköylü Esnaflarımızın Sıkıntılarını ve dertlerini dinledik. Bu sıkıntıların çözümü noktasında çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız.
Yerköy ilçemiz, son 4 yıl içerisinde büyük yatırımlara imza atmıştır. İlçemizde, gerek eğitim, gerek hızlı tren, gerekse belediye çalışmaları olsun büyük yatırımlara imza atmış bulunmaktayız. Yerköy’de şuan halen devam etmekte olsan belediye çalışmalarının yakın takipçisiyiz. Umuyorum ki, bu çalışmalar bittiği zaman ilçemiz örnek bir ilçe olacaktır.
Eğitime yapılan yatırımları da göz önüne aldığımız zaman ise ilçede şuan yapımı tamamlanan ve eğitim-öğretime açılan 1 tane yeni okulumuz bulunmakta. İnşaat çalışması devam eden ise 4 tane okulumuz bulunmaktadır. Hizmetler yerinde güzeldir. Kimse diyemez ki AK Parti Yerköy’e hizmet konusunda destek vermiyor diyemez. Bunları göz önüne alırsak ilçede büyük bir çalışma mevcuttur.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. o destekleri yerköy görmedi akp yandaşları gördü ilçemiz pislikten geçilmiyor yok yatırım yapmışlar hani nerde o yatırımlar is verin genclere kahve köşelerinde prıl prıl gençlerimizin canları çıkıyor iş bulamıyorlar kötü yollara baş vuruyorlar son 2-3 sene içinde hertürlü pislige bulaştılar bunu emniyetten tescil ettire bilirsiniz laf çok içraat yok bakan musvettesi gelmis burda edebiyat yapıyor ayıp be hangi yüzle geldiniz yerköye

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji