YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-1,36
-Başer'den Kaymakam Şengök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

-Başer'den Kaymakam Şengök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçe kaymakamlığı görevine yeni atanan Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
10092013kaymakamOsmaniy’nin Düziçi Kaymakamlığı görevinden, Yerköy İlçe Kaymakamlığı’na atanan Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Yerköy eski kaymakamı Bayram Gale beyin, Balıkesir’in Altıeylül ilçe kaymakamlığına ataması gerçekleşenin ardından Yerköy ilçe kaymakamı görevine atanan Nevzat Şengök beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için ziyaret etmiş bulunmaktayız. 6 yıl gibi bir süre Osmaniy’nin Düziçi Kaymakamlığı görevindi yürüten kaymakamımız inanıyorum ki Yerköy ilçemizde de aynı üstün başarıyı göstereceğinden eminim. Bu duygu ve düşünce ile yeni kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.
Kaymakam Şengök ise, Milletvekili Başer ve beraberinde gelen Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un yanı sıra il ve ilçe teşkilat yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu güzel Yerköy ilçemize hizmet etmek için geldik. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, hep birlikte buradaki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bu şirin ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere getiririz” şeklinde konuştu.
Şengök, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başer ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji