YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %1,43
Başer’in, AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Başer’in, AK Parti'nin 12. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

AK Parti Yozgat Milletvekili Av.Yusuf BAŞER, AK Parti’nin 12. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir açıklama yaptı.
15082013baserAK Parti Yozgat Milletvekili Anayasa Komisyonu Üyesi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Milletin geçen 12 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olduğunu ve partinin hak ettiği yere getirdi ”dedi
Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden, Türk milletinin devletiyle ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu savunan, insan merkezli siyaset yapma ilkesine sahip Adalet Ve Kalkınma Partisi 12 yıl önce 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunu ifade eden Başer, “Bugün Türkiye’nin siyasi tarihinde gittikçe artan oy oranı ile üst üste 3 dönem iktidarda olma muvaffakiyetini gösteren partimiz bu yolda çok zorlu mücadelelerden geçmiştir ama yılmamıştır. Çünkü AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmaktır.
AK Parti her zaman halkının yanında olmuş, hizmeti halkının ayağına getirmiştir. Bunun neticesinde yüce milletimiz geçen 12 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi hak ettiği yere getirmiştir. Bunun için harcanan tüm bu çabaların yanında başta Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK kadrolar ülkemizi ileriye götürme adına milletimizle omuz omuza hareket ederek 2023 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecektir.
2023 hedefi ile Cumhuriyetimizi 100.yılında dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi yapmak için, 2053 hedefi ile İstanbul’un fethinin 600.yıldönümünde Fatih’in ruhunu neslimize anlatmak ve yaşatmak için, 2071 hedefi Anadolu’nun fethinin 1000.yıldönümünde özümüzden, geçmişimizden kopmadan geleceğe emin adımlarla yürümek için yol haritamızı çizdik. İnşallah hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 12. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, bizlere bu desteği veren saygıdeğer halkımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji