YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %-0,12
  • BIST
    %-0,50
BAŞHEKİM USLU İLE SÖYLEŞİ;

BAŞHEKİM USLU İLE SÖYLEŞİ;

Yerköy Devlet Hastanesi sağlık alanında ilkleri gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atıyor.  Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Uslu ile gerçekleştirmiş olduğum bu söyleşimde hastane hakkında kendilerinde bilgi aldım.
Sağlıkla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Başhekim Uslu sağlığın hayatımız için çok önemli bir unsur olduğunu söyledi. Sağlıklı olmak için iyi korunmalı, iyi beslenilmeli diye de ekledi.
Sağlık da güler yüz olarak kendilerini nitelendiren Başhekim Uslu Yerköy Devlet Hastanesi sağlık alanında yapılan bu yenilikleri sağlık da bir devrim gözüyle değerlendiriyor. Başhekim Uslu Yerköy Devlet Hastanesinde teknolojinin son ürünleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sağlık alanında Yerköy Devlet Hastanesi olarak halkımızın sağlığını temel alarak kaliteli hizmet verme anlayışını ilke edinerek yolumuza devam ediyoruz.
Bu anlamda yapılan yenilikleri Yerköy Devlet Hastanesine kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uslu hastanemiz bünyesinde teknolojinin son ürünlerinden faydalanıp halkımıza daha iyi daha kaliteli bir hizmeti sunmaya çalışıyoruz dedi. Yerköy Devlet Hastanesinde yaptığı yenilikleri dile getiren başhekim uslu yeni acil binasının çok yakında Yerköy halkının hizmetine açacaklarını ifade etti.
Yeni Acil Binasının kaliteli modern standartlara uygun olarak dizayn edildiğini söyleyen Başhekim Uslu Hastane bünyesinde yapılan çevre düzenlemesine değinerek hastanemizin çevresini düzenleyerek vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde hareket etmelerini sağlayacaklarını ifade etti. Başhekim uslu çevre düzenlemesinin içinde Hastane Bahçesinde kamelya ve çocuk parkı gibi projelerinin ileri ki sürede hayata geçireceklerini ifade etti. Yerköy Devlet Hastanesinin doktor kadrosu hakkında bilgi veren başhekim 17 Uzman Hekim 2 Diş Hekimi 10 Pratisyen Hekim olmak üzere hastanemiz bünyesinde tüm poliklinik servislerin mevcut olup bir Bölge Hastanesi niteliği taşıma yolunda önemli bir yol kat ediyor.
Hastanemiz, Ayrıca Başhekim Uslu evde sağılık hizmetini gerçekleştirdiklerini de ifade etti. 20 kadar hastamıza evde sağlık bakımı yapıldığını Hekimlerimiz Hemşerilerimiz ve Sağlık Memurlarımız tarafından evde sağlık hizmeti hastanemiz bünyesinde mevcut olup sağlığı hastalarımızın ayağına kadar götürüyoruz dedi.
DSCF8795Başhekim Uslu günlük hastanemize Acil servisi dâhil 1200 kadar hastanın başvurduğunu dile getirip hastalarımıza imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen başhekim hastanenin Yerköy için önemine değinerek sağlık alanında ilçemizin hiçbir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalmayacağını ifade etti. Yerköy Devlet Hastanesi bünyesinde yoğun bakım ünitesinin mevcut olup ileriki süreçte bunların yatak sayısını arttırarak hastalarımızın Yozgat ve diğer Bölge Hastanelerine sevkinin söz konusu olmayacağını dile getirdi.
Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Uslu Sağlık Bakanlığımız Hastanemize bir adet tam donamlı Ambulans tahsis etmişlerdir. 4 adet Ambulansımızla ve Sağılık ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz dedi.  Hastanenin personel sıkıntısı olmadığını dile getirerek Hastanemiz gerek Hekim kadrosuyla gerek Sağlıkçı kadrosuyla gerek çalışan Personel kadrosuyla tam teşekküllü bir hastane konumuna gelmiştir. Hastanemiz bünyesin alınan teknolojinin son ürünleri olan cihazların röntgen cihazı, dijital görme cihazı, EEG cihazları ile hastanemizin teknik cihazlarının yenilendiğini bununla da kalmayıp hastanemiz hasta servislerinin modern bir görünüme kavuşturulduğunun altını çizen başhekim hastanemizin tüm modern imkânlar dâhilinde hizmet ettiğini ifade ederek ISO 9001 Kalite Ödül belgesine layık görülmüştür.
Bu anlamda hastanemiz insan sağılığını temel ilke sayarak başarıdan başarıya koşmaktadır sözlerini dile getirdi. Başhekime Usluya; Yerköy hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunu sorduğumda Yerköy ün önemli bir güzergâh üzerinde olduğunu gelişmeye çok müsait bir yer olduğunu dile getirdi.
Yerköy de devam eden Altyapı çalışmalarının, yeni Kaymakamlık Binası ve yeni Emniyet Müdürlüğü yapımıyla Yerköy de hızlı bir şekilde gelişme göstereceği bu gelişmelerin Yerköy için önemli bir potansiyel güç olacağını ifade eden Başhekim Uslu Yerköy halkını da sevecen olarak sıcakkanlı olarak tanımladı.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başhekim Uslu yüksekokulunun Yerköy için önemli bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Bu anlamada Yerköy ün Yüksekokula sahip çıkmasını ifade etti.  Başhekim Uslu her zaman Adalet Meslek Yüksekokulunun yanında olacaklarını dile getirdi. Gazetemiz hakkında açıklamalarda bulunan başhekim uslu Yerköy Gazetesinin ilkeli objektif dürüst yayıncılık ilkesi doğrultusunda haber yapma ve haber verme doğrultusunda hiç şaşmadığını söyledi.
Başhekim Usul ile gerçekleştirmiş olduğum bu özel söyleşinin Yerköy halkı tarafından iyi analizinin yapılmasının isterim.
Bu bağlamda Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Uslu hocama hastanemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji