YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyondan gazetemizi ziyaret

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyondan gazetemizi ziyaret

İl Genel Meclisi İhtisas komisyonları dışında oluşturulan AR-GE Basın yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri basın kuruluşlarına ziyaretleri aralıksız devam ediyor
19072012ziyaYozgat İl Genel Meclisi kararıyla kurulan AR-GE Basın yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Yerköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özaslan’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette AR-GE Basın yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
AR-GE Basın yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Halil Türkmen, komisyon üyeleri ile Atakan Erciyas, Ali Güran, Selami Şahin ve Ümüt Şahbaz ile birlikte gazetemiz Yazı İşler Müdürü Murat Özaslan ile bir süre sohbet etti.
Komisyon Başkanı Halil Türkmen, amaçlarının Yozgat ve ilçeler için ortak bir çalışma ortamı hazırlamak olduğuna değindi.
İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin kamuoyu tarafından bilinmediğini ve bunun da bir eksiklik olduğunu ifade eden Türkmen, “İl Genel Meclisimizin kararıyla kurulan komisyonumuz İl Özel İdaresi ile birlikte İl Özel İdaresi’nin projelerine destek verdiği yatırımcı kuruluşların hizmetlerini ve yatırımlarını paylaşmak. Bunun yanı sıra il genelinde geniş çaplı bir araştırma yapılarak halkımızın sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözümler ortaya konacak” dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Özaslan ise sivil toplum kuruluşlarının bir arada bulunmalarının önemli bir adım olduğuna vurgularken. Sivil toplum kuruluşları arasında çekişme olması Yozgat’a ve ilçelere büyük zarar verebileceğini belirti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji