YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Başkan Ağaoğlu'ndan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Başkan Ağaoğlu'ndan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Yerköy İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
17042013kutluYerköy İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 14–20 Nisan arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ağaoğlu, mesajında “Peygamberimiz örnek ahlakı ve güzel sözleriyle ümit kapımızdır” dedi.
Ağaoğlu “Sevgili Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın tebliğ ettiği İslâm dini ile “Karanlık dünyalar” aydınlanmış, Allah inancı ile kalpler nurlanmıştır. O’na inanan toplumlar gerçek huzura ermiş, yeryüzünde adalet, eşitlik ve kardeşlik hâkim olmuştur.”dedi.
Hz. Muhammed Mustafa’nın örnek ahlakı ve güzel sözleri ile tek ümit kapımız olduğunu bildirerek şöyle konuşan Ağaoğlu, “Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum gününün de içinde bulunduğu Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyoruz. Bu vesileyle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunun 1442. yıldönümünün mübarek olmasını diliyorum.
Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mümin olamayacağını ifade eden Peygamberimiz bizler için de tek örnek olmalıdır. O’nun hayatı ve mesajlarının bir defa daha samimi şekilde düşünülmesi gereken bir süreçten geçiyoruz.
O’nun örnek ahlakı, güzel sözleri ve kutlu mirası tüm insanlık için yegâne ümit ve mutluluk kapısıdır. İçerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası’nın, Türkiye’mize ve tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji