YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Başkan Deniz’den bilgilendirme toplantısı

Başkan Deniz’den bilgilendirme toplantısı

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Belediye olarak her yıl düzenli olarak yaptığımız ve amacı Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri halkımıza yüz yüze anlatmak olan bilgilendirme toplantılarımızın bir yenisi olan bilgilendirme toplantımız İlçemiz Fatih mahallesinde gerçekleştirildi “dedi
15082012cicekdagiBelediye olarak her yıl düzenli olarak yapılan ve amacı Çiçekdağı belediyesi tarafından yapılan hizmetleri ilçe halkına yüz yüze anlattıklarını ifade eden Başkan Deniz, ” Bilgilendirme toplantılarımızın bir yenisi olan ve geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallemizde gerçekleşen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi göstermişlerdir.
İlçemiz Fatih mahallesinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantımızın amacı;  Mahallemizde başlatılan yol yapım çalışmalarımızın tarafımızdan, vatandaşlarımıza ayrıntılarıyla anlatılmasıdır.
Yıllardır Birçok hizmetten mahrum kalan Fatih mahallemiz yapılan hizmetlerle ve en son başlattığımız yol yapım çalışmalarımızla şimdiden gülen bir çehreye kavuşmuştur.”dedi.
Belediye Başkanı Deniz, toplantıda 2 ana alt başlık altında genel anlamıyla ilçemize yapılan hizmetler ve Fatih mahallemize yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri anlattığı konuşmasında ”Bu güne kadar yüz bin metre kare yol yapım çalışmamızı gerçekleştirdik. Bugün ise Fatih mahallemizin yollarının yapımını başlattığımızı ve en kısa zamanda mahallemizin yapılan yollar ve çevre düzenlemeleriyle modern bir çehreye kavuşacağı müjdesini siz değerli vatandaşlarımla karşılıklı yaşamak için buradayım.
Daha önceden taşıma sularla perişan olan mahallemizin su sorununu yeni açtığımız su kuyularımızla halletmiş bulunuyoruz her mevsim her gün sularımız kesilmeden akmaktadır. Yapımına başladığımız yol çalışmalarımız tamamlandığında ise mahallemiz daha yaşanabilir daha modern bir hale gelecektir.
Sizlerin yüzündeki tebessüm bizim çalışma azmimize ivme kazandırmakta sizin mutluluğunuz bizim gururla işlerimize daha sıkı sarılmamızı sağlamaktadır. Her şeyin en güzeline layık olan değerli, Fatih mahallesi vatandaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun ” ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji