YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,65
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-0,50
Başkandan, emniyet müdürüne “Hayırlı olsun” ziyareti

Başkandan, emniyet müdürüne “Hayırlı olsun” ziyareti

Yerköy belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu, Boğazlıyan ilçesinden Yerköy ilçe emniyet müdürlüğü atanan Erdal Tepe’yi makamında ziyaret etti.
04092013baskanYerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, son yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Yerköy Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Erdal Tepe’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarette başkan Ağaoğlu, “Yerköy İlçe emniyet müdürlüğü görevine ataması gerçekleşen Erdal Tepe beye yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret etmiş bulunmaktayız. İnşallah inanıyorum ki ilçe emniyet müdürümüz yeni görevinden başarı olacaktır” dedi.
Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Ağaoğlu’na teşekkür ederek, Yerköy’ün huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacaklarını belirten Tepe ise “Yerköy ilçemize hizmet etmek için geldim, bu benim için bir şeref. Ben bu mesleği bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bizden önceki müdürümüzün göndere astığı bayrağı daha da yukarı taşımak için çalışacağımıza inanıyorum.
Yerköy bana yabancı olmayan bir ilçe, ilçenin huzur ve güvenliği için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” şeklinde konuştu.
Emniyet müdürü Tepe,  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ağaoğlu’na teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji