YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,37
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %-0,35
Başkentteki Yerköylüler Derneği, Settar Aslan'ı Ziyaret Ettiler

Başkentteki Yerköylüler Derneği, Settar Aslan'ı Ziyaret Ettiler

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan’ı makamında ziyaret etti.
14032013hakisBaşkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya ve beraberinde dernek başkan yardımcıları Muttalip Demir ve Uğur Yıkılmaz, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, Başkent Ankara’da kurulan Yerköylülerin bir araya gelerek aldıkları kararla kurulan derneğe hayırlı olsun temennisinde bulunan Aslan, “Başkentte Dayanışma ve Kültür Derneği kurulması gurur verici bir durum arz etmektedir. Başkan Mesut Kaya kardeşimiz, Başkent Ankara’da zor bir şeyi başararak bu derneğini kurmuşlar. Kurmuş oldukları bu dernekle Başkent Ankara’da Yerköylüleri birleştirmeyi hedeflemesi gurur verici bir durumdur.
Bende bir Yerköylü olarak Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya kardeşimizin ve ekinin her zaman yanında yer alacağımızın sözünü vere biliriz. İnşallah Mesut Kaya kardeşimiz ve ekibi çıkmış olduğu bu yolda her zaman başarılı olurlar.”dedi.
Gerçekleşen sohbetler sonrasında Aslan, Yerköy İlçe Yardımlaşma, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği üyelik formunu imzalayarak dernek üyesi oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji