YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %-0,06
Beko, Yerköy'de Yılın Annesini Seçti

Beko, Yerköy'de Yılın Annesini Seçti

Yerköy ilçemizde ‘Anneler Günü’ münasebeti ile düzenlenen etkinlikte yılın annesi seçilen Nejla Uysal’a, fırın hediye edildi.
14052013bekoBeko’nun Anneler Günü münasebeti ile bu yıl 38 farklı merkezde gerçekleştirdiği geleneksel Beko Yerköy’de Yılın Annesini seçiyor” organizasyonu çerçevesinde, ilçemizde yılın annesi olarak Nejla Uysal seçildi.
Ali Vehbi Pandır Mahallesi’nde yaşayan Uysal aynı çatı altında fiziksel engelli kızının yanı sıra aynı şekilde engelli olan eşi, görümcesi ve kayın babasının da bakımını üstlenmiş durumda.
Beko’nun il ve ilçelerdeki bayilerinde sürdürdüğü geleneksel Anneler günü programına bu yılda Beko Bayii Dost Ticaret tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden firma yetkilisi Ali Muhuttin Lekesiz, “Dünya Anneler Günü münasebetiyle Yerköy’de ikinci kez böyle bir etkinlik düzenlenmiştir. Bu etkinliği bundan sonraki yıllarda da sürdürmeyi amaçlamaktayız” dedi.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale ise, “ Beko’nun Türkiye genelindeki bu çalışması gelenekselleştirilmiştir.  Böyle geleneksel Anneler günü programına katılmaktan çok mutlu oldum. Tabi annelerimiz çok kutsal birer varlıklardır. Bütün anneler sevgiye ve hediyenin en iyisine layıklardır. Yani annelerimizin birbirlerinden hiç farkı yoktur hepsi bizler için en değerli varlıklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin anneler gününü en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum. Beko yetkililerine de böyle bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Yılın Annesi”  ödül törenine Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelek, Beko Satış Sorumlusu Kemal Köprülü ve çok sayıda davetli katıldı.
DSC 01331DSC 0151

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. beko camiiasına ve ilçemiz beko bayi sayın ali muhittin lekesize yapmış oludukları organizasyon ve ilçemize katmış oldugu yenilikçi anlayışından dolayı teşekkür ederim

  2. Maaşallah Mesut kardeşimiz önüne gelene teşekkür etmiş 🙂 Medyada çok görünmeye başladı bu aralar. Malum seçimler yaklaşıyo bi düşüncesi var herhalde 🙂

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji