YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Bel fıtığına şifalı eller Sorgun hastanesinde

Bel fıtığına şifalı eller Sorgun hastanesinde

Sorgun Devlet Hastanesini gerek doktor kadrosu ile gerekse yaptığı başarılı ameliyatlarla son yıllarda birçok ilke imza atıyor.
26102011drSorgun Devlet Hastanesi ilçe halkına hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunmasının yanı sıra civar il ve ilçelerden de hastalarından yoğun talep alıyor.
Son dönemlerde yapılan ameliyatlarla kendilerinden sıkça söz edilen Sorgun Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı tarafından gerçekleştirilen Bel fıtığı ameliyatları ile de adlarından sıkça söz ettiriyorlar.
Beyin Cerrahı Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı, ilçe halkına ve çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara sundukları kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmeti ile ilçe halkının beğenisini kazanma yolunda emin adımlarla yol alırken, Kutluay ve Bölükbaşı özverili bir çalışmaları ile bel fıtığı ameliyatlarında da başarılara imzalarına atıyorlar.
sorgundoktorlarÜç yıldır bel fıtığı rahatsızlığı çeken Yerköy Gazetesi Sayfa Editörü Ferhat Kayhan, Sorgun Devlet hastanesinde görevli Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrası eski sağlığına kavuştu.
Bel fıtığı şikâyetiyle Sorgun Devlet Hastanesine başvuran Yerköy Gazetesi Sayfa Editörü Ferhat Kayhan, 3 yıldır çektiği bel fıtığından, mikro cerrahi yöntemle ameliyat olarak sağlığına kavuştuğunu ifade ederken, Devlet Hastanesi’nde görevli Beyin Cerrahı Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı’nın yaptığı başarılı ameliyatla sağlığına kavuşarak, tekrar işinin başına döndüğünü kaydetti.
Kayhan, “Yaklaşık 3 yıldır bel fıtığı hastalığı ile mücadele etmekteydim. Uzun zamandır çektiğim çeşitli bel ağrılarından dolayı artık iş gücü kaybımda bir hayli artmıştı.
Bel fıtığından kurtulmak için, 3 yıl boyunca gerek aile dostlarımız olsun, gerekse kulaktan duyma laflar ile yapmadığımız yöntemler gitmediğimiz şehir kalmamıştı ve hepsini de bir bir uyguladık. Ama anladım ki şu an 3 yıl boyunca çektiğim bel fıtığı ağrılarını boşa çekmişim.
Beyin Cerrahı Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı tarafından gerçekleştirilen bir saatlik bir ameliyatın ardından eski sağlığıma kavuştum.
Ameliyattan bir gün sonra ise taburcu edildim. Ve şuan bel fıtığı ağrılarım geçmiş durumda.
Bu ameliyat için vatandaşlarımızın il il gitmelerine gerek yok. Sorgun Devlet Hastanesi deneyimli doktorları ve personeli ile Yozgat’ta gelişmekte olan bir sağlık kurumu.
Ameliyatımı yapan Beyin Cerrahı Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kutluay ve Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı ve ekibine teşekkür ediyorum.”
haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Fatih Kutluay

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji